Špenátové placky s kyslou smotanou a údeným lososom
Vhodne ako predjedlo, alebo vecera ;)... velmi chutne!!!
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vymiesajte vajcia a muku. Pridajte nakrajany spenat, nadrobno narezanu mladu cibulku, petrzlenovu vnat. Ochutite peprom a solou, podla chuti. Dokladne premiesate.
- 2
Rozohrejete olej na panvici. Na oleji vyprazite cca. 16 maly placiek. Vyprazajte na miernom ohni cca. 6 minut. Po vyprazeni nechajte vychladnut.
- 3
Na vychladnute placky polozite po jednej kavovej lyzicke kyslej smotany a kusok udeneho lososa.
- 4
Placky su jedle :D maximalne jeden den. Drzte ich v chladnicke. Vyberte z chladnicky hodinu pred servirovanim. ***DOBRU CHUT***
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu