Sedliacke mäso de luxe

egreska - fotkaegreska, 5. januára 2010
Sedliacke mäso de luxe
Foto: egreska

Suroviny

1 ks
1 dcl
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Masko si nakrajame na kocky, orestujeme nakrajanu cibulu, pridame maso, opečieme a podlejeme vodou. Pridame 1/2 bujonu a dusime. Ja som ešte dochutila korenim. Pridame šampiony. Ked je masko skoro makke pridame lečo, trošku horčice, cesnak, pretlak, dosolime ak treba.

  2. 2

    Ked je masko hotove zahustime kyslou smotanou(kto chce moze v nej rozmiešat trošku hl.muky ), pridame petrž.vnat a hotovo. Urobila som zo zvyšnej smotany dresing na hranolky pridaním tatarskej omačky a 1 stručika cesnaku (rozriedime mliekom).

  3. 3

    Podavame so zemiakmi alebo s ryžou, hodi sa aj nejaky dobry šalat. Na tanieri posypeme struhanym syrom.

Diskusia k receptu