Mleté mäsko pod perinou

egreska - fotkaegreska, 13. januára 2010
Mleté mäsko pod perinou
Foto: egreska
40 minút
príprava
15-20 minút
na 200 °C

Postup

  1. 1

    Cibulku si orestujeme do sklovita,pridame cesnak,huby a nakoniec masko.Restujeme az kym sa masko nezatiahne,potom rozmiešame v smotane omačku a pridame ku masu(ak sa vam zda huste,pridajte trosku vody).

  2. 2

    Medzitym si uvarime zemiaky a urobime klasicke pyre s mliekom a maslom.Masovu zmes navrstvite do zapekacej nadoby a zakryte zemiakovou kašou a posypte syrom.Uz len zapečieme na 200st asi 15 min.Podavame so šalatom.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 2 komentáre
toto mäsko som už robila, len som dala také koreniny, ktoré nezapasovali,/podľa receptu z Primy/ ale inak to bolo zaujímavé