Zapečená tarhoňa s mletým mäsom

egreska - fotkaegreska, 6. januára 2010
Zapečená tarhoňa s mletým mäsom
Foto: egreska

Suroviny





Postup

  1. 1

    Masko si podusime na cibulke,pridame koreniny a sol podla chuti,šampiony..Tarhonu si uvarime zvlast. Vymastime si pekač a striedavo prekladame tarhonu s masom,nakoniec zalejeme smotanou a prikryjeme struhanym syrom.Zapečieme v rure..

Diskusia k receptu

sovka62
Potešilo ma, že sa tu našiel i recept na jedlo s tarhoňou. Myslím, že na Slovensku sa v domácnostiach varieva málo, čo je škoda. Je to veľmi chutná príloha a s pridaním trochy mäsa poslúži aj ako hlavné jedlo. Ja mám tarhoňu veľmi rada, aj keď sa priznám, že už nerobievam domácu (ako moja mama), vystačím s kúpenou.
egreska
U nas doma robime tarhonu dost často,pretoze je to dobra zmena a navyše ju mame velmi radi.A je oblubena aj u našich detí..




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia