Bruschetta s krabím mäsom

Marcel Ihnačák
šéfkuchár reštaurácie Au Cafe v Bratislave, 17. decembra 2009
Bruschetta s krabím mäsom
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

4 krajce
300 g
4 PL
1 ks
2 ks
1 PL
1 PL
1 ks
1 strúčik
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Do misy dáme krabie mäso, nasekanú pažítku, kôpor a čili. Potom pokvapkáme olivovým olejom, citrónovou šťavou, ochutíme a dobre premiešame.

  2. 2

    Krajce chleba grilujeme po oboch stranách do zlatohneda, potom ich potrieme cesnakom a maslom. Na takto pripravené chleby položíme kúsky čakanky a marinované krabie mäso.

  3. 3

    Náš tip: Pred podávaním ešte pokvapkáme olivovým olejom.

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu
Dakdo bol uz chytat krabov? ja som bol so svojim starym sefom.
Tie potvory sa tazko chytaju pri odlive , potom je quota plus velkost.
Podla mna to predavaju daake ryby prichutene ako kraby , lebo cena je nenormalne draha. Nam sa podarilo chytit za kybel za pol dna ale tam tych 300gramov nebolo z tych 10 krabov a boli to tie velke tzv. blue swimmers.
( no a potom sme sa brodili ako blazni spat lebo priliv nas prekvapill)

Pridaj komentár k receptu: