Bruschetta s krabím mäsom
Marcel Ihnačák
šéfkuchár reštaurácie Au Cafe v Bratislave, 17. decembra 2009
šéfkuchár reštaurácie Au Cafe v Bratislave, 17. decembra 2009
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Do misy dáme krabie mäso, nasekanú pažítku, kôpor a čili. Potom pokvapkáme olivovým olejom, citrónovou šťavou, ochutíme a dobre premiešame.
- 2
Krajce chleba grilujeme po oboch stranách do zlatohneda, potom ich potrieme cesnakom a maslom. Na takto pripravené chleby položíme kúsky čakanky a marinované krabie mäso.
- 3
Náš tip: Pred podávaním ešte pokvapkáme olivovým olejom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Tie potvory sa tazko chytaju pri odlive , potom je quota plus velkost.
Podla mna to predavaju daake ryby prichutene ako kraby , lebo cena je nenormalne draha. Nam sa podarilo chytit za kybel za pol dna ale tam tych 300gramov nebolo z tych 10 krabov a boli to tie velke tzv. blue swimmers.
( no a potom sme sa brodili ako blazni spat lebo priliv nas prekvapill)