60 minút
príprava
príprava
Suroviny
900 g |
|
450 g |
|
900 g |
|
1 PL |
|
1 KL |
|
1 strúčik |
|
1 ks |
|
1 KL |
|
1 KL |
|
1,5 KL |
|
1 ks |
|
1/4 KL |
|
1 KL |
|
1 KL |
|
1/2 KL |
|
1/4 KL |
|
|
Postup
-
1
Mäso zomelieme najemno a dáme do hlbšej misy. Pridáme soľ, čierne korenie, cesnak, nadrobno posekanú cibuľu, všetky bylinky a korenia a dôkladne všetko premiešame.
- 2
Plníme do bravčových črievok, ktoré preväzujeme po 8 cm.
- 3
Pred podávaním klobásky uvaríme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu