4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Špargľu pokrájame na 5 cm dlhé kúsky, fazuľku zbavíme stopiek, šampiňóny prekrojíme a artičoky rozštvrtíme. Špargľu a fazuľové struky povaríme 2 minúty vo vriacej vode do jasnozelena a potom ochladíme v ľadovej vode a scedíme.
- 2
V rajničke zohrejeme maslo, pridáme papriku a na plátky pokrájaný cesnak a napokon huby. Pražíme asi 4 minúty.
- 3
V miske zmiešame olej s citrónovou šťavou, korením a mätou, pridáme špargľu, fazuľku, artičoky a huby a premiešame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu