Práškový cukor

Recepty, kde je práškový cukor

prazdny

Korpusy na košíčky a tartaletky

Dezerty

Odložte si tento recept na krehké korpusy. Upečené košíčky alebo tartaletky môžete naplniť na tisíc spôsobov...

prazdny

Citrónový krém zo žervé

Dezerty

Vychladené žervé a smotanu vyšľaháme spolu s práškovým a vanilkovým cukrom na pevný krém. Nakoniec dochutíme...

prazdny

Krém z mascarpone

Dezerty

Jednoduchý krém vhodný na naplnenie tartaletiek, košíčkov, zákuskov, alebo torty.

prazdny

Torta Karpatka - černoška

Torty

Cesto je odpaľované – kakaové. S čokoládovým krémom chutí fantasticky.

prazdny

Tradičné slivkové gule, ktoré by ste v lete mali urobiť aspoň raz

Hlavné jedlá

Nám by sa bez slivkových gúľ leto snáď ani nerátalo. A čo vy, už ste ich tieto prázdniny robili?...

prazdny

Kakaová roláda s krémom z Fresh cheese

Dezerty

Stále hľadám možnosti, čím nahradiť maslo, ktoré síce v pečení milujem, avšak v kréme je príliš sýte a ťažšie stráviteľné....

prazdny

Bezlepkové pomarančovo-citrónové rezy s jemným krémom

Dezerty

Z mlieka, cukru a Zlatého krému uvaríme hustý puding, ktorý necháme vychladnúť. Pre rýchlejšie...

prazdny

Tento recept, to je hotový poklad. Pozrite sa, ako urobiť 6 dobrôt z jedného cesta

Cestoviny

Kedysi sa varilo skromne, gazdinky však boli veľmi vynaliezavé. Dnes vám ukážeme, ako sa dá pripraviť obed či večera na 6 spôsobov z jedného jednoduchého cesta ....

prazdny

Jednoduchý čerešňový koláč bez lepku

Koláče

Čerešne milujeme a milujeme piecť čerešňové koláče. Náš nový recept na jednoduchý čerešňový koláč musíte vyskúšať....

prazdny

Slivky v snehových oblakoch

Koláče

Famózna šťavnatá pochúťka z čerstvých sliviek. Upečte – neobanujete.

prazdny

Malinová roláda

Dezerty

Tvarohovo-šľahačkový krém s čerstvými lesnými malinami a korpus bez múky.

prazdny

Knedličky z tvarohového cesta s jahodami

Bezmäsité jedlá

Tvarohové cesto pripravíme zmiešaním všetkých surovín. Cesto sa lepí, ale tak to má byť...

prazdny

Sladké ryžové krokety

Dezerty

Vynikajúci recept na (ne)tradičný dezert. Na tento recept potrebujete suroviny, ktoré máte pravdepodobne vždy po ruke....

prazdny

Svieži koktail z marhúľ a žltého melóna

Nápoje

Čerstvé marhule zo záhrady sú chutné ako med a ešte aj zdravé, dobijú telo vitamínmi a osviežia...

prazdny

Ríbezľový tart

Koláče

Výborný, osviežujúci dezert v týchto horúčavách 😋

prazdny

Mandľové rezy s karamelovým krémom a banánom

Dezerty

Veľmi lahodná kombinácia chutí. Mali sme prebytok vajíčok od sliepočiek, tak som tentoraz zvolila na...

prazdny

Neodolateľné lievance s malinovým tvarohom

Dezerty

Skvelé lievance naplnené tvarohom a malinami, to je dobrý nápad na sladké maškrtenie.

prazdny

Čokoládovo-mätová pena so zrkadlovou polevou

Dezerty

Čokoládovú penu pripravíme napučaním želatíny v 20 ml vody asi 10 minút. Smotanu s mascarpone vyšľaháme...

prazdny

Tvarohové kocky s karamelovou šľahačkou

Dezerty

Malé lahodné sladké maškrtenie.

prazdny

Cheesecake s čučoriedkami

Dezerty

Milovníci cheesecakov si teraz prídu na svoje. Recept na skvelý mramorovaný cheesecake s čučoriedkami plný poctivých...

prazdny

Sypaný pudingový koláč s marhuľami

Koláče

Ešte jeden malý chutný sypaný a rýchly koláč s čerstvými marhuľami.

prazdny

Tradičný trdelník

Koláče

Tradičný recept svojich rodičov na prípravu trdelníka nám prezradil Karol Havlík zo Skalice....

prazdny

Tvarohový koláč s ríbezľami

Koláče

Koláč ako stvorený na letné dni. Nadýchané cesto, tvarohová náplň a kyselkavé ríbezle...

prazdny

Orechové rezy s tvarohovo-jogurtovým krémom

Dezerty

Nepresladené, ľahké, orechové krémové rezy, ktoré som upiekla len z toho, čo bolo...

prazdny

Bezlepková čerešňová bublanina

Koláče

Bielky so štipkou soli vyšľaháme na tuhý sneh.

prazdny

Čokoládové cookies podľa Phoebe

Dezerty

Tieto cookies sú pripravené podľa populárneho televízneho seriálu Priatelia, kde ich piekla „uletená” Phoebe.

prazdny

Krehké cesto na tart

Koláče

Základom okrúhlych koláčov nazývaných tart je krehké cesto. Doplniť ho môžete podľa chuti ovocím, krémom, mrveničkou alebo lahodnou želatínou, to je už na vás....