Recepty, kde je ks
Kozľacina v rímskom hrnci
Pozor, mäso sa pripravuje aj 2 dni vopred. Samotná príprava je extrémne jednoduchá a nenáročná....
Dubákové rizoto
Radi chodíme na huby keď je čas. A keď sa podarí nazbierať, musí byť rizoto!...
Jednoduchý bublaninový jablčník s posýpkou
Tento koláč je u nás veľmi obľúbený. Na meranie surovín vám postačí 250 ml hrnček a...
Grilovaný baklažán s paradajkami a mozzarellou
Perfektný tip na grilovačku pre milovníkov zeleniny.
Hrnčekový koláč s kyslou smotanou a ovocím
Nenáročný koláč, žiadna váha, odmerkou je hrnček. Ideálny na pohostenie alebo len tak ku...
Paradajkový džem s čili
Džem výborne chutí s tvrdými syrmi, pečeným mäsom alebo ako netradičná nátierka.
Rezance s hlivou ustricovou a vajíčkami
Veľmi vďačný variant využitia surovín „ČSDN“ (Čo Sa Doma Nájde), alebo už mnoho razy prekladaných v chladničke....
Paradajková nátierka s pažítkou na hrianky alebo chlieb
Keď je dosť paradajok, príde vhod aj táto nátierka....
Čokoládové kocky s arašidovým maslom a so slivkami
Či už použijete blumy alebo iný druh sliviek, tento čokoládový koláč chutí vynikajúco za každých okolností....
Zemiakové palacinky so slivkovým lekvárom
Tieto palacinky sú iné ako klasika, ale zato veľmi chutné....
Šúľance z Kopaníc naslano
Tradičné šúľance zo zemiakov sa dajú jesť nielen nasladko, ale v tomto prípade sa varia na...
Šampiňónová sviečková omáčka
Na obed ku knedliam nemusí byť vždy mäso. Táto výborná hubová zeleninová omáčka je toho dôkazom....
Éclairs s vanilkovým krémom a jahodami
Fantastický dezert z odpaľovaného cesta, ktorý uspokojí aj náročných maškrtníkov.
Slaný ryžový nákyp
Táto zapekaná ryža naslano sa urobí skoro celkom sama, všetko stačí len navrstviť do pekáča a...
Kuracie prsia s hlivovo-hríbovou omáčkou
Tento obed som pripravil na základe osobnej objednávky môjho krajšieho JA....
Gnocchi s klobáskami zapečené v paradajkovej omáčke
Chutné a sýte jedlo pripravené v jednej panvici.
Letné ovocie zapečené pod mandľovou posýpkou
Na túto dobrotu použite zrelé, no pevné ovocie, aby sa počas pečenia nerozpadlo a zachovalo...
Fazuľkový guláš (fotoreept)
V letnej sezóne býva fazuliek dostatok. Ale nie je s nimi problém ani v zime, mrazené sú k dispozícii vždy....
Ovocná torta so želatínou
Toto bolo potešenie pre celú moju rodinu k výročiu. Jednoduché pečenie s výsledkom, ktorý potešil....
Ryba na zemiakoch a paradajkách
Kombinácia rýb a zeleniny je vždy dobrá. Ľahko stráviteľné jedlo je vždy prínosom, najmä v...
Vaječno-cibuľový šalát
Rýchla letná večera, ktorá sa hodí, keď sa vrátime domov z výletu. Veľmi nenáročná...

Kozľacina v rímskom hrnci
Pozor, mäso sa pripravuje aj 2 dni vopred. Samotná príprava je extrémne jednoduchá a nenáročná....

Dubákové rizoto
Radi chodíme na huby keď je čas. A keď sa podarí nazbierať, musí byť rizoto!...

Jednoduchý bublaninový jablčník s posýpkou
Tento koláč je u nás veľmi obľúbený. Na meranie surovín vám postačí 250 ml hrnček a...

Grilovaný baklažán s paradajkami a mozzarellou
Perfektný tip na grilovačku pre milovníkov zeleniny.

Hrnčekový koláč s kyslou smotanou a ovocím
Nenáročný koláč, žiadna váha, odmerkou je hrnček. Ideálny na pohostenie alebo len tak ku...

Paradajkový džem s čili
Džem výborne chutí s tvrdými syrmi, pečeným mäsom alebo ako netradičná nátierka.

Rezance s hlivou ustricovou a vajíčkami
Veľmi vďačný variant využitia surovín „ČSDN“ (Čo Sa Doma Nájde), alebo už mnoho razy prekladaných v chladničke....

Paradajková nátierka s pažítkou na hrianky alebo chlieb
Keď je dosť paradajok, príde vhod aj táto nátierka....

Čokoládové kocky s arašidovým maslom a so slivkami
Či už použijete blumy alebo iný druh sliviek, tento čokoládový koláč chutí vynikajúco za každých okolností....

Zemiakové palacinky so slivkovým lekvárom
Tieto palacinky sú iné ako klasika, ale zato veľmi chutné....

Šúľance z Kopaníc naslano
Tradičné šúľance zo zemiakov sa dajú jesť nielen nasladko, ale v tomto prípade sa varia na...

Šampiňónová sviečková omáčka
Na obed ku knedliam nemusí byť vždy mäso. Táto výborná hubová zeleninová omáčka je toho dôkazom....

Éclairs s vanilkovým krémom a jahodami
Fantastický dezert z odpaľovaného cesta, ktorý uspokojí aj náročných maškrtníkov.

Slaný ryžový nákyp
Táto zapekaná ryža naslano sa urobí skoro celkom sama, všetko stačí len navrstviť do pekáča a...

Kuracie prsia s hlivovo-hríbovou omáčkou
Tento obed som pripravil na základe osobnej objednávky môjho krajšieho JA....

Gnocchi s klobáskami zapečené v paradajkovej omáčke
Chutné a sýte jedlo pripravené v jednej panvici.

Letné ovocie zapečené pod mandľovou posýpkou
Na túto dobrotu použite zrelé, no pevné ovocie, aby sa počas pečenia nerozpadlo a zachovalo...

Fazuľkový guláš (fotoreept)
V letnej sezóne býva fazuliek dostatok. Ale nie je s nimi problém ani v zime, mrazené sú k dispozícii vždy....

Ovocná torta so želatínou
Toto bolo potešenie pre celú moju rodinu k výročiu. Jednoduché pečenie s výsledkom, ktorý potešil....

Ryba na zemiakoch a paradajkách
Kombinácia rýb a zeleniny je vždy dobrá. Ľahko stráviteľné jedlo je vždy prínosom, najmä v...

Vaječno-cibuľový šalát
Rýchla letná večera, ktorá sa hodí, keď sa vrátime domov z výletu. Veľmi nenáročná...