Není to tak dávno, co tu probíhaly diskuze o tucích. Co člověk, to názor. A teď se podívejte tady: www.novinky.cz/veda-skoly/326339-antioxidanty-podporuj...
Kdo se má v tom vyznat???
Diskusie
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 164 najnovší komentár dnes 21:36
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 164 najnovší komentár dnes 21:36
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
- Nyja: Dubčekove rožky 34 najnovší komentár 5. mája 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 354 najnovší komentár 1. mája 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 42 najnovší komentár 29. apríla 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, na čem si pochutnáváte? Máj 2025 164 najnovší komentár dnes 21:36
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 42 najnovší komentár 1. mája 2025
- Martamm: Papierové košíčky na muffiny 5 najnovší komentár 7. mája 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Orechová roláda s mandľovým krémom
-
Koláč Tres Leches
-
Jemná krémová pórová polievka s krutónmi +fotopostup
-
Niva cestoviny so slaninkou a s kukuricou
-
Kačka pečená na zemiakoch a batatoch +fotopostup
-
Vyprážané pirohy s kyslou kapustou +fotopostup
-
Koláčiky z lístkového cesta s fetou, so špargľou a s parmskou šunkou
-
Pečená krkovička - nebíčko v papuľke +fotopostup
-
Jablková palacinka pečená v rúre +fotopostup
-
Mäkučká krkovička v lahodnej omáčke +video
-
Krémové rezy s jablkovo-smotanovo-pudingovou plnkou +fotopostup
-
Jemný krupicový jablčník bez tuku
-
Pečený bôčik s dusenou kyslou kapustou a so zemiakovou knedľou
-
Pečené kuracie stehná na zelenine +fotopostup
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Vafle z varených zemiakov, jednoduchý nápad na chutnú chrumkavú chuťovku VIDEO
-
Nepečený cheesecake à la dubajská čokoláda VIDEO
-
Tvarohová vianočka bez kysnutia VIDEO
-
Vajíčkové kvetinky VIDEO
-
Rýchly likér bez vajec? Skúste tento s vanilkovým jogurtom VIDEO
-
Chrumkavé čokoládové veľkonočné hniezda VIDEO
-
Víkendové pečenie: 11 receptov na vynikajúce koláče s kyslou smotanou
-
Od pondelka do nedele: Chutné polievky, cestoviny, sviatočné mäsko aj večerné rýchlovky. 14 tipov, čo variť tento týždeň
-
13x špagety: Od úplne jednoduchých až po nadupané kombinácie skvelých chutí
-
Najobľúbenejšie recepty: Španielsky vtáčik, obrátené rezne aj sviečková na smotane. 10x nedeľná klasika z hovädzieho mäsa
-
TOP rebríčky: Pečenie na sviatky, sezónne bylinky aj vajíčka. Pozrite si tie najlepšie recepty uplynulého mesiaca
-
Jemné mäsko: 12x bravčová panenka. Vyskúšajte ju aj podľa receptu moderátorky Karin Majtánovej a rovno s dvoma plnkami
-
Malý trik s veľkým efektom: Chcete, aby bol váš koláč nadýchaný? Stačí urobiť túto jednoduchú vec
Antioxidanty sú dôležité,ale prírodné:
www.sportujeme.sk/fitness/prirodne-zdroje-antioxidantov...
ja osobne preferujem vitamíny z ovocia a zeleniny, ale aj tam si človek nemôže myslieť, že konzumuje neviem aké zdravé veci, čo už je v súčasnosti zdravé, pomaly nenájdete miesto, kde by sa dali nazbierať liečivé bylinky bez toho aby tam nebol priemyselný spad a o čistote vôd ani nehovorím
Mimo ine - pracovala som v inštitúte pre schvaľovanie liekov a koľkokrát sa nám stalo, že medzi rečou padol názor kvalifikovaných odborníkov, že miesto toho a toho lieku mohli zabaliť kocku cukru a účinky by boli rovnaké. Pozor, nie vždy sa jednalo len o homeopatiká (doplňky stravy sme neevidovali)...
skuste tu su tu bio klicky a take podobne veci...dobre to je ked sa chcete aspon raz za cas zdravo najest :)
Chcel by som pripomenúť,že k zdravej pečeni nie je až taký problém sa dopracovať,ako ju udržať ďalej zdravú.Pri dnešnom stravovaní je to skôr výnimka,že po päťdesiatke má niekto dobré krvné a pečeňové testy. Náš najdôležitejší filter pečeň-vstupnú bránu nášho zdravia treba čistiť a udržiavať v kondícii.Dá sa to pomocou Pestreca mariánskeho a hlavne to funguje. Pokiaľ by ste chceli info o tom ako začať čistiť pečeň,môžete mi napísať na kurtis@kurtis.sk *** a podelím sa so skúsenosťami. Na zdravie s Pestrecom. Užíva sa drvený priamo do úst,žiadne čaje a oleje,nesmie sa zabárať ani vyluhovať v alkohole. Dochádza tak k likvidovaniu látky silymarín,ktorá dokáže regenerovať pečeňové bunky pečeňovej membrány. Kurtis.
k tej peceni len jedno - ak si dobre pamatam este zo skoly, pecen patri k organom s najlepsou schopnostou regeneracie, podobne ako napr. koza , akurát ze jej zjazvenie ma potom trochu ine následky ako u koze...
@kurtis napsal: astheart
Je to zložitá téma a takým stručný zhodnotením nereálna.Pečeň je orgán ,ktorý sa dokáže veľmi rýchlo zregenerovať,len treba vedieť ako na to.
Ty jsi lékař? Je to přesně tak, jak jsem napsala. Zničené buňky už neobnovíš. Něco jiného je tvorba nových.