Není to tak dávno, co tu probíhaly diskuze o tucích. Co člověk, to názor. A teď se podívejte tady: www.novinky.cz/veda-skoly/326339-antioxidanty-podporuj...
Kdo se má v tom vyznat???
Diskusie
- Zizu: Žĺtkové rezy 1 najnovší komentár 24. decembra 2025
- Mijaita: Vůně vánoc 7 najnovší komentár 17. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 1026 najnovší komentár včera 14:22
- Daniela15: Prívarok - rednutie 13 najnovší komentár 28. novembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 6 najnovší komentár 12. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 1026 najnovší komentár včera 14:22
- Zizu: Žĺtkové rezy 1 najnovší komentár 24. decembra 2025
- Mijaita: Vůně vánoc 7 najnovší komentár 17. decembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 6 najnovší komentár 12. decembra 2025
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 13 najnovší komentár 8. decembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? December 2025 609 najnovší komentár včera 14:22
- Mijaita: Vůně vánoc 7 najnovší komentár 17. decembra 2025
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 2 najnovší komentár 12. decembra 2025
- Zizu: Žĺtkové rezy 1 najnovší komentár 24. decembra 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Janac: Rímsky hrniec-čo to je? 30 najnovší komentár 18. novembra 2025
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 36 najnovší komentár 18. októbra 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Grilážové kocky Jožky Zaukolcovej -
Apsheron - lieskovoorieškový zákusok +fotopostup -
Poctivá domáca hubová kapustnica s mrveničkou. Pochutnáte si, aj keď je bez mäsa +video -
Pravá retro kokosová roláda z roku 1965, rodinný originál -
Kysnutý koláč s karamelizovanou jablkovou náplňou +fotopostup -
Trojchodové menu z teplovzdušnej fritézy. Pestré hranolčeky, mandľové rezne a jednoduchý perník -
Domáce bezlepkové opekance „bobaľky“ s makom +video
-
Štedrák z lineckého cesta, bohatý vianočný koláč plný chutí VIDEO -
Trojfarebné šuhajdy plné čokolády a orechov VIDEO -
Mramorovaná poleva na sušienky a koláčiky. Jednoduchý spôsob, ako dosiahnuť wau efekt VIDEO -
Stromčeky z lístkového cesta, rýchle a efektné slané chuťovky VIDEO -
Jednoduché triky, efektný výsledok. Takto zdobiť koláčiky ste ešte určite neskúšali! VIDEO -
Vianočné pečivo pre lenivé gazdinky. Rýchlo hotové a bez vykrajovania! VIDEO -
Biela čokoládová saláma, jednoduchá cukrovinka, ktorú zvládne každý VIDEO
-
Sviatočný zákusok: 12 receptov na medové rezy. Od nehynúcej klasiky až po nové variácie -
Vianočná klasika: 13 receptov na vanilkové rožky. Máme tip aj pre lenivé gazdinky, ako ich urobiť raz-dva! -
Jemné a krehké: 11 receptov na strojčekové pečivo. Toto vám vydrží až do Silvestra -
Popraskané sušienky: 11x crinkles, jednoduché, ale efektné, hodné aj vianočného stola -
Ježe, rožteky, laskonky či medvedie labky: 13 receptov na vianočné dobroty s kokosom -
Použite tie správne: Tieto zemiaky sú najlepšie na zemiakový šalát. Prečo nie všetky druhy fungujú? -
TOP rebríček: 15 najčítanejších vianočných receptov všetkých čias. Upečte si na sviatky to najlepšie
Antioxidanty sú dôležité,ale prírodné:
www.sportujeme.sk/fitness/prirodne-zdroje-antioxidantov...
ja osobne preferujem vitamíny z ovocia a zeleniny, ale aj tam si človek nemôže myslieť, že konzumuje neviem aké zdravé veci, čo už je v súčasnosti zdravé, pomaly nenájdete miesto, kde by sa dali nazbierať liečivé bylinky bez toho aby tam nebol priemyselný spad a o čistote vôd ani nehovorím
Mimo ine - pracovala som v inštitúte pre schvaľovanie liekov a koľkokrát sa nám stalo, že medzi rečou padol názor kvalifikovaných odborníkov, že miesto toho a toho lieku mohli zabaliť kocku cukru a účinky by boli rovnaké. Pozor, nie vždy sa jednalo len o homeopatiká (doplňky stravy sme neevidovali)...
skuste tu su tu bio klicky a take podobne veci...dobre to je ked sa chcete aspon raz za cas zdravo najest :)
Chcel by som pripomenúť,že k zdravej pečeni nie je až taký problém sa dopracovať,ako ju udržať ďalej zdravú.Pri dnešnom stravovaní je to skôr výnimka,že po päťdesiatke má niekto dobré krvné a pečeňové testy. Náš najdôležitejší filter pečeň-vstupnú bránu nášho zdravia treba čistiť a udržiavať v kondícii.Dá sa to pomocou Pestreca mariánskeho a hlavne to funguje. Pokiaľ by ste chceli info o tom ako začať čistiť pečeň,môžete mi napísať na kurtis@kurtis.sk *** a podelím sa so skúsenosťami. Na zdravie s Pestrecom. Užíva sa drvený priamo do úst,žiadne čaje a oleje,nesmie sa zabárať ani vyluhovať v alkohole. Dochádza tak k likvidovaniu látky silymarín,ktorá dokáže regenerovať pečeňové bunky pečeňovej membrány. Kurtis.
k tej peceni len jedno - ak si dobre pamatam este zo skoly, pecen patri k organom s najlepsou schopnostou regeneracie, podobne ako napr. koza , akurát ze jej zjazvenie ma potom trochu ine následky ako u koze...
@kurtis napsal: astheart
Je to zložitá téma a takým stručný zhodnotením nereálna.Pečeň je orgán ,ktorý sa dokáže veľmi rýchlo zregenerovať,len treba vedieť ako na to.
Ty jsi lékař? Je to přesně tak, jak jsem napsala. Zničené buňky už neobnovíš. Něco jiného je tvorba nových.
astaxantínom? Dosť často sa teraz pridáva do rôznych produktov a kozmetiky. Tu práve píšu aj o jeho účinkoch na vlasy a pleť. Tak ma zaujíma, či existuje nejaká lepšia a silnejšia varianta alebo skúsiť práve ten astaxantín.