Není to tak dávno, co tu probíhaly diskuze o tucích. Co člověk, to názor. A teď se podívejte tady: www.novinky.cz/veda-skoly/326339-antioxidanty-podporuj...
Kdo se má v tom vyznat???
Diskusie
- Kitchenguru: Kedy piecť vianočné slané pečivo? 0 zatiaľ bez komentárov
- Natascha1: Umývačka riadu mimo kuchyne 9 najnovší komentár dnes 12:49
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 154 najnovší komentár dnes 17:54
- Zuzanna17: Vianočné oblátky 6 najnovší komentár 11. októbra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 445 najnovší komentár 1. novembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 154 najnovší komentár dnes 17:54
- Natascha1: Umývačka riadu mimo kuchyne 9 najnovší komentár dnes 12:49
- Helca103: lenivá štítna žľaza 43 najnovší komentár 19. novembra 2024
- Elalea: Jazvečia masť 29 najnovší komentár 10. novembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 445 najnovší komentár 1. novembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 108 najnovší komentár dnes 17:54
- Natascha1: Umývačka riadu mimo kuchyne 9 najnovší komentár dnes 12:49
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Obrátené hovädzie rezne so syrom VIDEO
- Sýte jedlo za pár minút? Stavte na klobáskový guláš s fazuľou VIDEO
- Falošná držková z hlivy, polievka pre všetkých, ktorí sa hovädzím držkám vyhýbajú VIDEO
- Efektné kvetinky: Cesnakové hrianky, ako ste ich ešte nerobili VIDEO
- Banánový chlebík s brusnicami a bielou čokoládou VIDEO
- Nadýchané pivné cestíčko na vyprážanie rezňov, rýb, zeleniny aj húb VIDEO
- Pistáciová baklava rýchlo a jednoducho VIDEO
- Boli aj budú: 12 nesmrteľných retro zákuskov ako z cukrárne za minulého režimu
- TOP rebríčky: Najlepšie októbrové recepty, to je prehliadka koláčov. A tento vyhral na celej čiare
- Chutné spomienky: Lahôdky z bufetov a stánkov spred Nežnej revolúcie. Na tieto sme chodili pravidelne!
- Pečené aj nepečené: 7x viedenské rezy, výnimočný zákusok na každú príležitosť
- Sacherka 8x inak: Upečte si slávny čokoládový dezert ako bábovku, muffiny, minitortičky alebo rezy
- Zahrajte sa na Pečie celé Slovensko: České koláče, pražské gule, slané torty. Upečte si ich aj vy, máme recepty, s ktorými všetko vyjde
- Prázdne regály: Aj vo vašom obchode chýbajú vajíčka? 10 koláčov, na ktoré žiadne nepotrebujete
Antioxidanty sú dôležité,ale prírodné:
www.sportujeme.sk/fitness/prirodne-zdroje-antioxidantov...
ja osobne preferujem vitamíny z ovocia a zeleniny, ale aj tam si človek nemôže myslieť, že konzumuje neviem aké zdravé veci, čo už je v súčasnosti zdravé, pomaly nenájdete miesto, kde by sa dali nazbierať liečivé bylinky bez toho aby tam nebol priemyselný spad a o čistote vôd ani nehovorím
Mimo ine - pracovala som v inštitúte pre schvaľovanie liekov a koľkokrát sa nám stalo, že medzi rečou padol názor kvalifikovaných odborníkov, že miesto toho a toho lieku mohli zabaliť kocku cukru a účinky by boli rovnaké. Pozor, nie vždy sa jednalo len o homeopatiká (doplňky stravy sme neevidovali)...
skuste tu su tu bio klicky a take podobne veci...dobre to je ked sa chcete aspon raz za cas zdravo najest :)
Chcel by som pripomenúť,že k zdravej pečeni nie je až taký problém sa dopracovať,ako ju udržať ďalej zdravú.Pri dnešnom stravovaní je to skôr výnimka,že po päťdesiatke má niekto dobré krvné a pečeňové testy. Náš najdôležitejší filter pečeň-vstupnú bránu nášho zdravia treba čistiť a udržiavať v kondícii.Dá sa to pomocou Pestreca mariánskeho a hlavne to funguje. Pokiaľ by ste chceli info o tom ako začať čistiť pečeň,môžete mi napísať na kurtis@kurtis.sk *** a podelím sa so skúsenosťami. Na zdravie s Pestrecom. Užíva sa drvený priamo do úst,žiadne čaje a oleje,nesmie sa zabárať ani vyluhovať v alkohole. Dochádza tak k likvidovaniu látky silymarín,ktorá dokáže regenerovať pečeňové bunky pečeňovej membrány. Kurtis.
k tej peceni len jedno - ak si dobre pamatam este zo skoly, pecen patri k organom s najlepsou schopnostou regeneracie, podobne ako napr. koza , akurát ze jej zjazvenie ma potom trochu ine následky ako u koze...
@kurtis napsal: astheart
Je to zložitá téma a takým stručný zhodnotením nereálna.Pečeň je orgán ,ktorý sa dokáže veľmi rýchlo zregenerovať,len treba vedieť ako na to.
Ty jsi lékař? Je to přesně tak, jak jsem napsala. Zničené buňky už neobnovíš. Něco jiného je tvorba nových.