Feferónky

Energia 1218 KJ
Kalórie 290,0 kcal14.5%
Sacharidy 1,00 g0.43%
Tuky 27,00 g38.57%
* feferónky - nutričné hodnoty pre 100g

Recepty, kde je feferónky

prazdny

Ostrá pasta-Pálihub

Prílohy

Máme v Orlové kousek od domu takový malý obchůdek v paneláku. Když jsem tam pro...

prazdny

Štipľavá pochutina

Prílohy

Túto pochutinu pripravujem v jeseni, keď sú všetky ingrediencie a používam ju počas potreby ako prídavok...

prazdny

Novokošická kosťovica - polievka

Polievky

Nedeľa ráno, môjho detstva, je hlboko zapísaná do pamäte s rituálom varenia polievky, spravidla...

prazdny

Uhorková čalamáda

Šaláty

Tento recept mam od mojej mamicky. Pozrela som sa na index, lebo by som sa...

prazdny

Marinované kuracie krídla na pikantnom šaláte

Kuracie mäso

Kuracie krídla osolíme, posypeme grilovacím korením a dáme do marinády, ktorú sme si pripravili z...

prazdny

Uhorkovy šalát zaváraný

Bezmäsité jedlá

Uhorky si umyjeme , ošupeme ak myju hrubu šupu a nakrajame na krajači na kolieska...

prazdny

Hubový rožok

Bezmäsité jedlá

V dnešnej dobe, keď máme veľa húb zostanú nám "gumové" rožky, spotreboval som ich...

prazdny

Korenený hermelín

Bezmäsité jedlá

hermelin prekrojime vydlabeme a zmiesame s roztlacenym cesnakom, dame tam ja stiplavu papriku ale s tou opatrne...

prazdny

Kvašáky

Bezmäsité jedlá

každý rok si robím sudovú kapustu, ked začne uhorková sezona poslednú vyberiem... do súdka čo my ostala...

prazdny

Katov šľah

Bravčové mäso

tento recept mám od svojej bývalej vedúcej Ivanky

prazdny

Jordánska jahňacia roláda

Hlavné jedlá

miesto jahnacieho mlateho masa mozete pouzit aj hovadzie alebo bravcove

prazdny

Papriková nátierka

Bezmäsité jedlá

Všetko pokrájať a variť 1 hodinu.

prazdny

Marinovaný hermelín

Bezmäsité jedlá

Hermelín si stredom narežeme, potrieme sambalom a naložíme do oleja spolu s orechmi, nakrájanou cibuľou,...

prazdny

Utopenci všeho druhu

Bravčové mäso

... keby sa mi tak podarilo mať to stále v komore...

prazdny

Bravčový steak s pikantnou brusnicovou omáčkou, teplou šunkou a zemiakovou trávou

Bravčové mäso

V tomto jedle je "dominantná" chuť pikantnej brusnicovej omáčky. Robil som ho už dávno(ako sa tak...

prazdny

Ondavské ražniči

Hovädzie mäso

Ďalší recept do prírody a na chalupu.

prazdny

Hovädzí pikantný kotlík s fazuľou

Hovädzie mäso

Základom dobrého guláša je cibuľa, pomer cibule sa rovná pomeru mäsa. Na oleji orestujeme cibuľu,...

prazdny

Pikantná nátierka na hrianky

Bravčové mäso

Mäso, rajčiny, papriku, cibuľu, feferónky a strúčky cesnaku pomelieme na mäsovom mlynčeku....

prazdny

Sterilizovaná fazuľa

Bezmäsité jedlá

Vynikajúca príloha ku grilovaným jedlám

prazdny

Naložené pikantné vajcia

Bezmäsité jedlá

Vajcia uvaríme, olúpeme a uložíme do pohára, ktorý sa dá uzavrieť. Pripravíme si marinádu:...

prazdny

Moja malá chuťovka - Pikantné hrozno

Bezmäsité jedlá

Mám niekoľko zamilovaných chuťoviek a toto je jedna z nich. Povodný recept je od pána j. Satinského....

prazdny

Plnená bravčová krkovička

Bravčové mäso

Krásne farebné a chutné. Tak to mám naozaj rada.

prazdny

Kastrólová roštenka

Hovädzie mäso

Tento recept je ako stvorený na výživu rodiny počas chatárskeho víkendu. Stačí mať k nemu dobrý...

prazdny

Rybie filé trocha inak

Hlavné jedlá

U nás sa varí už dávno, je z nejakého starého časopisu. Väčšina pozná rybie filé ako vyprážané,...

prazdny

Slovensko- grécky šalát

Bezmäsité jedlá

Zeleninu očistite, zbavte jadier a nakrájajte na hrubšie kúsky, prúžky, kolieska a kocky...

prazdny

Čertovská omeleta

Bravčové mäso

Na oleji urestujeme kolieska klobásy, pridáme nakrájané feferónky, kapie a premiešame. Túto zmes zalejeme vajcami...

prazdny

Zbojnícke mäso so syrom

Bravčové mäso

Mäso pokrájame na hrubšie pásiky, osolíme, okoreníme a opražíme na oleji. Cibuľu pokrájame nadrobno...

prazdny

Lovecký kotlíkový guláš

Hlavné jedlá

Vladimír Morochovič predtým pracoval ako šéfkuchár v hoteli Šírava na Zemplínskej Šírave, ako kuchár v hoteli...

prazdny

Cigánska pečienka

Bravčové mäso

Cigánsku pečienku najradšej robím na chate počas víkendu.

prazdny

Fašírka z mletého tuniaka

Olovrant

Najčastejšie ho pripravujem, ked je chladnička "priprázdna".

prazdny

Zaváraný bulharský šalát

Bezmäsité jedlá

Najprv si uvaríme nálev a necháme ho vychladnúť. Medzitým umytú a očistenú zeleninu pokrájame – papriku,...

prazdny

Hubovo–papriková nátierka

Cibuľu pokrájame nadrobno, osmažíme, pridáme pokrájanú papriku, huby a podusíme. Ochutíme, vychladnuté...

prazdny

Pikantné bravčové rebierko

Bravčové mäso

Z bravčového opracovaného karé odsekneme rebierko. Jemne naklepeme, osolíme a opečieme na rozpálenom oleji.

prazdny

Pikantné cukiny

Bezmäsité jedlá

Všetky ingrediencie na nálev (voda, ocot, kryštálový cukor, deko, celé čierne korenie) ...