Feferónky

Energia 1218 KJ
Kalórie 290,0 kcal14.5%
Sacharidy 1,00 g0.43%
Tuky 27,00 g38.57%
* feferónky - nutričné hodnoty pre 100g

Recepty, kde je feferónky

prazdny

Moja malá chuťovka - Pikantné hrozno

Bezmäsité jedlá

Mám niekoľko zamilovaných chuťoviek a toto je jedna z nich. Povodný recept je od pána j. Satinského....

prazdny

Plnená bravčová krkovička

Bravčové mäso

Krásne farebné a chutné. Tak to mám naozaj rada.

prazdny

Kastrólová roštenka

Hovädzie mäso

Tento recept je ako stvorený na výživu rodiny počas chatárskeho víkendu. Stačí mať k nemu dobrý...

prazdny

Rybie filé trocha inak

Hlavné jedlá

U nás sa varí už dávno, je z nejakého starého časopisu. Väčšina pozná rybie filé ako vyprážané,...

prazdny

Slovensko- grécky šalát

Bezmäsité jedlá

Zeleninu očistite, zbavte jadier a nakrájajte na hrubšie kúsky, prúžky, kolieska a kocky...

prazdny

Čertovská omeleta

Bravčové mäso

Na oleji urestujeme kolieska klobásy, pridáme nakrájané feferónky, kapie a premiešame. Túto zmes zalejeme vajcami...

prazdny

Zbojnícke mäso so syrom

Bravčové mäso

Mäso pokrájame na hrubšie pásiky, osolíme, okoreníme a opražíme na oleji. Cibuľu pokrájame nadrobno...

prazdny

Lovecký kotlíkový guláš

Hlavné jedlá

Vladimír Morochovič predtým pracoval ako šéfkuchár v hoteli Šírava na Zemplínskej Šírave, ako kuchár v hoteli...

prazdny

Cigánska pečienka

Bravčové mäso

Cigánsku pečienku najradšej robím na chate počas víkendu.

prazdny

Fašírka z mletého tuniaka

Olovrant

Najčastejšie ho pripravujem, ked je chladnička "priprázdna".

prazdny

Zaváraný bulharský šalát

Bezmäsité jedlá

Najprv si uvaríme nálev a necháme ho vychladnúť. Medzitým umytú a očistenú zeleninu pokrájame – papriku,...

prazdny

Hubovo–papriková nátierka

Cibuľu pokrájame nadrobno, osmažíme, pridáme pokrájanú papriku, huby a podusíme. Ochutíme, vychladnuté...

prazdny

Pikantné bravčové rebierko

Bravčové mäso

Z bravčového opracovaného karé odsekneme rebierko. Jemne naklepeme, osolíme a opečieme na rozpálenom oleji.

prazdny

Pikantné cukiny

Bezmäsité jedlá

Všetky ingrediencie na nálev (voda, ocot, kryštálový cukor, deko, celé čierne korenie) ...