Fašírka z mletého tuniaka

maco58 - bez fotkymaco58, 6. októbra 2009

Najčastejšie ho pripravujem, ked je chladnička "priprázdna".

2
porcie
5 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
2 ks
2  ks
3  PL
1 PL
 štipku
 štipku




Postup

  1. 1

    Cibuľu nasekám nadrobnučko, všetky suroviny zmiešam, tvarujem fašíročky. Obalím v strúhanke.

  2. 2

    Vypražím na oleji z oboch strán.

  3. 3

    Podávam s chlebom a feferónkou.

Diskusia k receptu

maco58
tam v surovinách je chyba :
má byť 1 ks 185 g konzerva tuniaka Giana,
Ešte poznámka :
3 lyžice strúhanky zamiešam a potom hotové fašíročky obaľujem v
ďaľšej strúhanke, a vyprážam.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia