Katov šľah

1973 - fotka1973, 24. júla 2010

tento recept mám od svojej bývalej vedúcej Ivanky

4
porcie
30 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Postup

  1. 1

    m"aso nakrájame na rezance,osolíme,posypeme korením a na horúcom oleji orestujeme skoro do m"akka.Pridáme na drobno nakrájanú cibuľu ,necháme zosklovatieť vložíme nakrájané uhorky,kápiu,rozsekané feferónky,kečup,pár kvapiek worcestru,dochutíme a krátko podusíme.Podávame s hranolkami ,ryžou alebo chlebom.

Diskusia k receptu

evanaaa
Dobrý recept, trocha mi to pripomína bravčové azu, niekde by som to mala mať.
xilia
volali sme to šlech, a iba z hovedzieho meska, musi to byť mastné, ale je to fantastickéé , mjaaam, naj to chutí z čerstvým chlebíkom. oplatí sa vyskúšať