Bravčový lalok

Jozef Preisinger
kuchár z Camouflage restaurant, 29. októbra 2010
Bravčový lalok
Foto: Pravda - Robert Hüttner
3
porcie
5 minút
príprava
90 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
1 hlávka
Marináda:
30 g
30 g




Postup

  1. 1

    Bravčový lalok varíme s cesnakom, soľou a korením asi 30 minút. Po uvarení namarinujeme zmesou cesnakovej pasty, mletej červenej papriky, soli a korenia. Podávame s horčicou, chrenom a feferónkami.

Diskusia k receptu

evanaaa
takto to robím aj ja, do vody ešte dám aj menšiu cíbulu, ten cesnak po uvarení pretriem apotriem ním aj s paprikou, ten lalok.
sjuz
robím tiež tak, a dávam do varenia aj nové korenie a bobkový list. mňam! a potom na lopáriku s cibuľou, chlebíkom a pivkom:)
evanaaa
Na tom obrázku sú akési biele valčeky, to je ten lalok?
lacosk
Ešte keď postojí aspoň deň v chladničke. Potom je to jedna báseň. Len Bukovský by zaplakal.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia