Korenený hermelín

mamina2 - fotkamamina2, 11. augusta 2010
Korenený hermelín
Foto: mamina2
20 minút
príprava

Suroviny

lubovolne mnozstvo




Postup

  1. 1

    hermelin prekrojime vydlabeme a zmiesame s roztlacenym cesnakom,dame tam ja stiplavu papriku ale s tou opatrne ( vlasna skusenost ) rozotrieme to na kasisku a vratime to spat. medzi to dame este kolisko cibule, take hrubsie, zavreme. dalsi mozeme spravit tak ze ho iba prekrojime okorenime dame tam platky cenaku kruzok cibulky a spojime.

  2. 2

    potom kladieme do vedierka napr od horcice asi takto.. syr cibula syr cibula feferonka syr cibula atd... s feferonkami tiez opatrne. zalejeme olejom najlepsi je olivovy ale ja to robievam so slnecnicovym, zalejeme to az po vrch aby vsetko bolo v oleji... mne to tma na tej fotke trosku este trci :D

    Korenený hermelín  - obrázok 2
  3. 3

    nechame to pri izbovej teplote zriet asi 3-4 dni alebo v chladnicke zo dva tyzdne. ja kupujem hermeliny pred zarukou a necham ich potom zriet este mesiac,vtedy sa len prekroja a naplnia su take makke ..mnam... podavajte s chlebikom a pivkom

Diskusia k receptu

babidka
Hermelin mam rada a aj som jedavala podobne nakladany .ale moje telo sa uz takemu jedlu brani a tak sa aspon kocham obrazkom a prdstavujem si vsetky tie chute .A robim si chutky ....:-)
Inak - to tvoje babatko je take milucke a urcite ti robi radost !Nech sa ti dari :-)
mamina2
nie kazdy ma rad hermelin a nie kazdy moze hermelin ale mne to velmi vonia aj chuti...dakujem oni su take babatka dve :D




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia