Marinovaný hermelín
Marek Petráň
chef de cuisine z reštaurácie Elesko v Modre, 29. apríla 2010
chef de cuisine z reštaurácie Elesko v Modre, 29. apríla 2010
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Hermelín si stredom narežeme, potrieme sambalom a naložíme do oleja spolu s orechmi, nakrájanou cibuľou, feferónkami.
- 2
Takto pripravený hermelín necháme marinovať aspoň 24 hodín. Čím dlhšie, tým lepšie. Podávame s baraními rohmi a s čerstvým chlebom.
- 3
Náš tip: Hermelín môžeme nechať marinovať pri izbovej teplote, skrátime tak dobu marinovania.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu