Marinovaný hermelín

Marek Petráň
chef de cuisine z reštaurácie Elesko v Modre, 29. apríla 2010
Marinovaný hermelín
Foto: Pravda - Robert Hüttner

Suroviny

4 ks
3 PL
200 g
100 g
200 g
0,5 l




Postup

  1. 1

    Hermelín si stredom narežeme, potrieme sambalom a naložíme do oleja spolu s orechmi, nakrájanou cibuľou, feferónkami.

  2. 2

    Takto pripravený hermelín necháme marinovať aspoň 24 hodín. Čím dlhšie, tým lepšie. Podávame s baraními rohmi a s čerstvým chlebom.

  3. 3

    Náš tip: Hermelín môžeme nechať marinovať pri izbovej teplote, skrátime tak dobu marinovania.

Diskusia k receptu

modrykamen
Robím to už dávno, ale pridávam strúčik cesnaku a bez orechov.Vyskúšam to aj s nimi,môže to byť to pravé orechové...