U nás sa varí už dávno,je z nejakého starého časopisu.Väčšina pozná rybie filé ako vyprážané,toto je veľmi chutná zmena.
Postup
-
1
Cibuľu opražíme na oleji do zlata.Odstavíme nasypeme čajovú lyžižku mletej papriky,premiešame a dáme na oheň.Pridáme na kocky nakrájané rybie filé,zalejeme horúcou vodou,pridáme vegetu,cesnak,mleté čierne korenie,feferonky-najlepšie sú čerstvé,stači ich prekrojiť na polovicu,množstvo podľa chuti,ale je to dobré keď to je pikantné,zľahka to premiešame.Navrch dáme bobkový list,nové korenie a klinčeky(je dobré ich zaviazať do gázy).
- 2
Dusíme pod pokrievkou 20 minút. NEMIEŠAME. Vyberieme listy,nové korenie a klinčeky,zalejeme kečupom v ktorom sme rozmiešali múku.Zľahka premiešame,necháme zovrieť a necháme 10minút stáť pod pokrievkou.Ideálna príloha je kari ryža
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu