Marinované kuracie krídla na pikantnom šaláte
Ján Králik
šéfkuchár hotela Marlene v Oščadnici, 10. septembra 2010
šéfkuchár hotela Marlene v Oščadnici, 10. septembra 2010
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Kuracie krídla osolíme, posypeme grilovacím korením a dáme do marinády, ktorú sme si pripravili z oleja, grilovacieho korenia, , čierneho korenia, kečupu, horčice – necháme odstáť 2 hodiny. Potom ich pečieme na oleji.
- 2
Servírujeme na hlávkovom šaláte – nakladáme naň ostrý šalát a navrch dáme kuracie krídelká, pridáme kúsok čierneho chleba.
- 3
Ostrý šalát: vo viacej vode sparíme na rezance nakrájanú cukinu, baklažán a dáme do misky. Pridáme soľ, nakrájané feferónky, vytlačíme jeden citrón a podľa potreby dochutíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu