Pikantná nátierka na hrianky

zuzaniatko - fotkazuzaniatko, 14. marca 2010
40 minút
príprava
90 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
1 kg
1 kg
pol balíčka
5-7 ks
3 ks
1 hlávka

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso, rajčiny, papriku, cibuľu, feferónky a strúčky cesnaku pomelieme na mäsovom mlynčeku. Pridáme pol balíčka deka a dobre premiešame. Zmes varíme na miernom ohni asi1,5 hod kým sa neodparí prebytočná šťava. Zmes necháme vychladnúť a plníme do malých pohárov ad presnidáviek alebo tatarskej omáčky. Sterilizujeme pri 100 C asi 15 minút.

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Slovenská kuchyňa, Nátierky, Zaváraniny

Diskusia k receptu

jozefj
zuzaniatko Obidve nátierky sú jednoduché ale určite aj dobre.Ďakujem..
sjuz
jéj, super recept, vďaka:), urobím!!!