Recepty, kde je estragón
Quiche s tofu, paradajkami a so šampiňónmi
Vyskúšajte tofu ako základ náplne slaného koláča. Spolu so šampiňónmi, paradajkami a bylinkami to bude...
Pečené jahňacie stehno
Niet lepšieho mäsa ako mladá jahňacinka. A ak je tá jahňacinka nie z obchodu, ale...
Kuracie stehná na bylinkách
Bylinky vedia zmeniť akékoľvek jedlo na niečo netradičné, neobvyklé. Čo tak vyskúšať ich s kuracinkou?
Výživné pepisotto s restovanou zeleninou nielen pre športovcov
Dnes budeme variť rýchlo, zdravo a výživne. Vyskúšajte šošovicové cestoviny so zeleninou.
Polievka so špargľou a s haluškami s estragónom
Ostalo mi trochu špargle z môjho prvého pokusu s guanciale (a
vlastne to bol aj prvý pokus...
Zubáč na hráškovom pyré s hubami a konfitované zemiaky
Osolené a okorenené filety zo zubáča restujeme na olivovom oleji približne 2 minúty z každej strany podľa...
Klobásová polievka à la Szoky
Nechali sme sa inšpirovať maďarskou
kuchyňou a je výborná, ochutnajte.
Bravčová panenka v horčicovo-medovej omáčke
S týmto receptom za mnou prišiel
môj muž, že raz niečo také varil
jeho kamarát a...
Zubáč so šafranovým feniklom a s estragónovou penou
Zubáča osolíme, okoreníme
a opečieme na oleji s tymianom
tak, aby koža bola chrumkavá,
dĺžka pečenia záleží...
Číre paradajkové consommé
Na olivovom oleji zľahka opražíme nakrájanú cibuľu,
karotku, pór a zeler, asi 10 minút, ...
Treska s karfiolovým pyré, so špargľou a šampiňónmi
Fenikel, paradajky, karfiol, listový šalát, reďkovky
a paprika tých najrôznejších farieb a tvarov, ...
Mušle sv. Jakuba na šošovici à la Izabela I. Španielska
Mušle opečieme z obidvoch strán na olivovom
oleji. Ochutíme soľou a korením. Pridáme maslo
a necháme dôjsť...
Kyjevské kotlety
Je to veľmi staré a populárne jedlo v Rusku a pochádza ešte z čias Alžbety I (18....
Prsičká so zeleninou a s estragónovou omáčkou
S koncom prázdnin sa leto nekončí. A tak ešte
neodzvonilo ani letným jedlám z ľahkého mäsíčka.
Veď...
Hubové velouté s kuracím mäsom
Najskôr pripravíme cesto tak, že všetky suroviny dáme do misky alebo do robota a všetko spolu...
Avokádový šalát s grilovanou cibuľou a rozbifom
Z dubového šalátu vyrežeme hlúb
a rozdelíme na listy, ktoré prepláchneme
vo vode. Odporúčame prepláchnuť
viackrát. Šalátové...
Ragú z kuracích srdiečok a zo zeleniny
Kuracie srdcia ponoríme na 30 minút do mlieka. Vyberieme, osušíme a nahrubo nakrájame. Opražíme...
Zemiakovo-párková polievka
Ked som jedneho vecera dostal
chut na tuto polievku, zistil som,
ze mi chyba smotana....
Krémová polievka z pečenej tekvice
Máme veľmi radi krémové polievky. Táto bude jedna z
našich obľúbených. Tekvicu som upiekla, ...
Rajčatový základ
Velmi jednoduchý a rychlý základ z rajčat. Čas a úroda tlačí a tak jednoduše. Ovšem...
Nakladané uhorky v korenenom sladko-kyslom náleve
Zlákali ma pekné uhorky na trhu, tak som zavarila podľa môjho osvedčeného receptu.
Pikantní nakládaná vejce
Vynikající chuťovka, s toastem, namazaným dobrým taveným sýrem, ozdobeným plátkem zelené okurky, večeře,...
Quiche s tofu, paradajkami a so šampiňónmi
Vyskúšajte tofu ako základ náplne slaného koláča. Spolu so šampiňónmi, paradajkami a bylinkami to bude...
Pečené jahňacie stehno
Niet lepšieho mäsa ako mladá jahňacinka. A ak je tá jahňacinka nie z obchodu, ale...
Kuracie stehná na bylinkách
Bylinky vedia zmeniť akékoľvek jedlo na niečo netradičné, neobvyklé. Čo tak vyskúšať ich s kuracinkou?
Výživné pepisotto s restovanou zeleninou nielen pre športovcov
Dnes budeme variť rýchlo, zdravo a výživne. Vyskúšajte šošovicové cestoviny so zeleninou.
Polievka so špargľou a s haluškami s estragónom
Ostalo mi trochu špargle z môjho prvého pokusu s guanciale (a vlastne to bol aj prvý pokus...
Zubáč na hráškovom pyré s hubami a konfitované zemiaky
Osolené a okorenené filety zo zubáča restujeme na olivovom oleji približne 2 minúty z každej strany podľa...
Klobásová polievka à la Szoky
Nechali sme sa inšpirovať maďarskou kuchyňou a je výborná, ochutnajte.
Bravčová panenka v horčicovo-medovej omáčke
S týmto receptom za mnou prišiel môj muž, že raz niečo také varil jeho kamarát a...
Zubáč so šafranovým feniklom a s estragónovou penou
Zubáča osolíme, okoreníme a opečieme na oleji s tymianom tak, aby koža bola chrumkavá, dĺžka pečenia záleží...
Číre paradajkové consommé
Na olivovom oleji zľahka opražíme nakrájanú cibuľu, karotku, pór a zeler, asi 10 minút, ...
Treska s karfiolovým pyré, so špargľou a šampiňónmi
Fenikel, paradajky, karfiol, listový šalát, reďkovky a paprika tých najrôznejších farieb a tvarov, ...
Mušle sv. Jakuba na šošovici à la Izabela I. Španielska
Mušle opečieme z obidvoch strán na olivovom oleji. Ochutíme soľou a korením. Pridáme maslo a necháme dôjsť...
Kyjevské kotlety
Je to veľmi staré a populárne jedlo v Rusku a pochádza ešte z čias Alžbety I (18....
Prsičká so zeleninou a s estragónovou omáčkou
S koncom prázdnin sa leto nekončí. A tak ešte neodzvonilo ani letným jedlám z ľahkého mäsíčka. Veď...
Hubové velouté s kuracím mäsom
Najskôr pripravíme cesto tak, že všetky suroviny dáme do misky alebo do robota a všetko spolu...
Avokádový šalát s grilovanou cibuľou a rozbifom
Z dubového šalátu vyrežeme hlúb a rozdelíme na listy, ktoré prepláchneme vo vode. Odporúčame prepláchnuť viackrát. Šalátové...
Ragú z kuracích srdiečok a zo zeleniny
Kuracie srdcia ponoríme na 30 minút do mlieka. Vyberieme, osušíme a nahrubo nakrájame. Opražíme...
Zemiakovo-párková polievka
Ked som jedneho vecera dostal chut na tuto polievku, zistil som, ze mi chyba smotana....
Krémová polievka z pečenej tekvice
Máme veľmi radi krémové polievky. Táto bude jedna z našich obľúbených. Tekvicu som upiekla, ...
Rajčatový základ
Velmi jednoduchý a rychlý základ z rajčat. Čas a úroda tlačí a tak jednoduše. Ovšem...
Nakladané uhorky v korenenom sladko-kyslom náleve
Zlákali ma pekné uhorky na trhu, tak som zavarila podľa môjho osvedčeného receptu.
Pikantní nakládaná vejce
Vynikající chuťovka, s toastem, namazaným dobrým taveným sýrem, ozdobeným plátkem zelené okurky, večeře,...