Ragú z kuracích srdiečok a zo zeleniny fotorecept
František Košuda
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 1. júna 2018
šéfkuchár Wellness Hotela Patince****, 1. júna 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
75 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kuracie srdcia ponoríme na 30 minút do mlieka. Vyberieme, osušíme a nahrubo nakrájame. Opražíme na oleji, ochutíme soľou a korením. Dusíme, kým sa nesfarbia dohneda, vyberieme z panvice.
-
2
Do panvice dáme olej a opražíme na ňom nakrájanú cibuľu, zeler, mrkvu, prekrojený cesnak a štipku soli. Zalejeme vývarom, vložíme kuracie srdcia a prehrejeme. Dochutíme a ozdobíme estragónom.
Diskusia k receptu