Hrachové fašírky s estragónom fotorecept

Rastislav Bekeš
šéfkuchár a majiteľ penziónu Harmónia v Suchej nad Parnou, 13. novembra 2015
Hrachové fašírky s estragónom (fotorecept)
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
25 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

400 g
3 ks
3 strúčiky
1 zväzok
 na opečenie fašírok

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1


    Hrach namočíme večer pred varením. Na druhý deň ho uvaríme domäkka. Precedíme a necháme vychladnúť. Do hrachu pridáme vajcia, rozpučený cesnak, nasekaný estragón,pomaly pridávame múku a miešame, až kým nevznikne hustejšia zmes.

  2. 2


    Zmes rozdelíme na osem dielov a vytvarujeme fašírky, ktoré obalíme v múke.

  3. 3


    Pomaly ich opečieme dozlatista po oboch stranách. Podávame so smotanovo–limetkovým dresingom, s varenými zemiakmi alebo so šalátom.

Diskusia k receptu


Jeden komentár
Mám rada placky zo všeličoho.Ukladaám do KK. Tento recept sa môže zaradiť aj do kategórie bezlepkových.