Hrachové fašírky s estragónom fotorecept
Rastislav Bekeš
šéfkuchár a majiteľ penziónu Harmónia v Suchej nad Parnou, 13. novembra 2015
šéfkuchár a majiteľ penziónu Harmónia v Suchej nad Parnou, 13. novembra 2015
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hrach namočíme večer pred varením. Na druhý deň ho uvaríme domäkka. Precedíme a necháme vychladnúť. Do hrachu pridáme vajcia, rozpučený cesnak, nasekaný estragón,pomaly pridávame múku a miešame, až kým nevznikne hustejšia zmes.- 2
Zmes rozdelíme na osem dielov a vytvarujeme fašírky, ktoré obalíme v múke.- 3
Pomaly ich opečieme dozlatista po oboch stranách. Podávame so smotanovo–limetkovým dresingom, s varenými zemiakmi alebo so šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu