Steak s grilovanou špargľou a bearnskou omáčkou
Jozef Riska
šéfkuchár Savoy Restaurant v hoteli Radisson Blu Carlton**** Bratislava, 14. mája 2018
šéfkuchár Savoy Restaurant v hoteli Radisson Blu Carlton**** Bratislava, 14. mája 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Hovädziu sviečkovicu očistíme od blán a odkrojíme 4 rovnaké porcie. Osolíme, okoreníme a opečieme na požadovanú úpravu na grile spolu so špargľou.
- 2
Omáčka: V oblej miske vyšľaháme nad parou žĺtky s redukciou z vínneho octu, do ktorej sme pridali bobkový list a celé čierne korenie. Postupne prilievame prepustené maslo a na konci pridáme nasekaný estragón.
Tiež steak:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Vždy lepšie, ako plný tanier trávy a kvjatuškov neznámeho pôvodu.
Dyk jo, já miluju všechno in.