Recepty, kde je estragón
Pečené filé
Filé umyjeme, osušíme a každé pokrájame na 4 kúsky. 3 PL oleja zmiešame spolu s...
Makrely v omáčke
Vo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom...
Zelené rezance s hubami a šošovicou
Preosiatu múku, vajcia, čerstvý alebo rozmrazený špenát, soľ, olej a oregano vymiesime rukami....
Slimáky s cesnakovým maslom
V rajnici varíme 2 minúty víno, vývar, estragón a 125 ml vody. Potom pridáme...
Ľahký kurací šalát
Do misky dáme ocot, horčicu, soľ a korenie. Dôkladne ušľaháme metličkou. Tenkým pramienkom...
Filé z morského jazyka v paradajkovej omáčke
Filé umyjeme pod tečúcou vodou, osušíme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a marinujeme citrónovou...

Pečené filé
Filé umyjeme, osušíme a každé pokrájame na 4 kúsky. 3 PL oleja zmiešame spolu s...

Makrely v omáčke
Vo všetkých krajinách, kde pijú pivo, poznajú veľa receptov na ryby pripravované s pivom...

Zelené rezance s hubami a šošovicou
Preosiatu múku, vajcia, čerstvý alebo rozmrazený špenát, soľ, olej a oregano vymiesime rukami....

Slimáky s cesnakovým maslom
V rajnici varíme 2 minúty víno, vývar, estragón a 125 ml vody. Potom pridáme...

Ľahký kurací šalát
Do misky dáme ocot, horčicu, soľ a korenie. Dôkladne ušľaháme metličkou. Tenkým pramienkom...

Filé z morského jazyka v paradajkovej omáčke
Filé umyjeme pod tečúcou vodou, osušíme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a marinujeme citrónovou...