Diviačie kotlety s remuládou

Ladislav Gányovics
šéfkuchár penziónu Castel Mierovo, 11. februára 2015
Diviačie kotlety s remuládou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
2 ks
100 g
3 ks
0,5 l
Remuláda:
250 ml
1 ks
2 ks
1 ČL
1 ČL
1 ČL
1 ČL




Postup

  1. 1

    Mäso naklepeme a osolíme, obalíme v múke, potom v rozšľahaných vajciach a nakoniec v strúhanke. Na miernom ohni vyprážame v oleji.

  2. 2

    Do remulády nakrájame všetky ingrediencie nadrobno a primiešame majonézu. Dochutíme soľou a čiernym korením.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia