Diviačie kotlety s remuládou
Ladislav Gányovics
šéfkuchár penziónu Castel Mierovo, 11. februára 2015
šéfkuchár penziónu Castel Mierovo, 11. februára 2015

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
600 g |
|
2 ks |
|
100 g |
|
3 ks |
|
0,5 l |
|
Remuláda: | |
250 ml |
|
1 ks |
|
2 ks |
|
1 ČL |
|
1 ČL |
|
1 ČL |
|
1 ČL |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Mäso naklepeme a osolíme, obalíme v múke, potom v rozšľahaných vajciach a nakoniec v strúhanke. Na miernom ohni vyprážame v oleji.
- 2
Do remulády nakrájame všetky ingrediencie nadrobno a primiešame majonézu. Dochutíme soľou a čiernym korením.
Ďalšie recepty:
- 2
*****