Diviačie kotlety s remuládou
Ladislav Gányovics
šéfkuchár penziónu Castel Mierovo, 11. februára 2015
šéfkuchár penziónu Castel Mierovo, 11. februára 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso naklepeme a osolíme, obalíme v múke, potom v rozšľahaných vajciach a nakoniec v strúhanke. Na miernom ohni vyprážame v oleji.
- 2
Do remulády nakrájame všetky ingrediencie nadrobno a primiešame majonézu. Dochutíme soľou a čiernym korením.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
*****