Ragú z vnútorností

Matej Šándor a Márió Gombos
kuchári hotela Orchidea vo Veľkom Mederi, 26. januára 2015
Ragú z vnútorností
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava
70 minút
tepelná úprava

Suroviny

100 g
2 ks
100 g
2-3 ks
2 ks
1 ks (koreň)
50 g




Postup

  1. 1

    Na bravčovej masti opražíme cibuľu, očistené srdce a obličky pokrájané na pásiky spolu restujeme, potom pridáme na kocky pokrájanú koreňovú zeleninu.

  2. 2

    Spolu všetko restujeme, osolíme a okoreníme. Podlejeme vývarom a pod pokrievkou varíme domäkka.

  3. 3

    Dvadsať minút pred dokončením pridáme bravčovú pečeň a hrášok. Keď je všetko mäkké, pridáme citrón, estragón a zjemníme rozmiešanou kyslou smotanou a smotanou na varenie.

Diskusia k receptu

evanaaa
Pliecko treba odložiť na inokedy, lebo toto ragú je, ako vidíte, z vnútorností a pliecko je vonkajšok :))
sovka62
Ale veď je to jednoduché! Z pliecka si spravili obed kuchári, lebo to ostatné silne pripomína družinársky a internátny pajšeľ na smotane, ktorý teda naozaj nikto nejedol, ani tí najväčší hladoši, ktorí inokedy lomili kuchárku, aby im pridala aspoň prílohu a šťavu.
micanela
aspon viem, co si nedat... preco vacsina receptov od kucharov z hotelov je takato?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia