Ragú z vnútorností

Matej Šándor a Márió Gombos
kuchári hotela Orchidea vo Veľkom Mederi, 26. januára 2015
Ragú z vnútorností
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava
70 minút
tepelná úprava

Suroviny

100 g
2 ks
100 g
2-3 ks
2 ks
1 ks (koreň)
50 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na bravčovej masti opražíme cibuľu, očistené srdce a obličky pokrájané na pásiky spolu restujeme, potom pridáme na kocky pokrájanú koreňovú zeleninu.

  2. 2

    Spolu všetko restujeme, osolíme a okoreníme. Podlejeme vývarom a pod pokrievkou varíme domäkka.

  3. 3

    Dvadsať minút pred dokončením pridáme bravčovú pečeň a hrášok. Keď je všetko mäkké, pridáme citrón, estragón a zjemníme rozmiešanou kyslou smotanou a smotanou na varenie.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Ale veď je to jednoduché! Z pliecka si spravili obed kuchári, lebo to ostatné silne pripomína družinársky a internátny pajšeľ na smotane, ktorý teda naozaj nikto nejedol, ani tí najväčší hladoši, ktorí inokedy lomili kuchárku, aby im pridala aspoň prílohu a šťavu.
1x evanaaa