Ragú z vnútorností
Matej Šándor a Márió Gombos
kuchári hotela Orchidea vo Veľkom Mederi, 26. januára 2015
kuchári hotela Orchidea vo Veľkom Mederi, 26. januára 2015
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
70 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na bravčovej masti opražíme cibuľu, očistené srdce a obličky pokrájané na pásiky spolu restujeme, potom pridáme na kocky pokrájanú koreňovú zeleninu.
- 2
Spolu všetko restujeme, osolíme a okoreníme. Podlejeme vývarom a pod pokrievkou varíme domäkka.
- 3
Dvadsať minút pred dokončením pridáme bravčovú pečeň a hrášok. Keď je všetko mäkké, pridáme citrón, estragón a zjemníme rozmiešanou kyslou smotanou a smotanou na varenie.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu