prazdny

Cesnakové venčeky s bazalkovým pestom a parmezánom

Bezmäsité jedlá

Výborné cesnakové venčeky trochu inak, ako ich poznáme....

prazdny

Zapekaný baklažán na taliansky spôsob

Bezmäsité jedlá

Umyté baklažány nakrájame na plátky hrubé asi dva centimetre. Z oboch strán ich osolíme, pár...

prazdny

Jeseter so špenátovým pyré, zemiakovým gratinom a s parmezánovými čipsami

Hlavné jedlá

Rybu umyjeme, osušíme a narežeme na porcie. Potom ju osolíme, okoreníme a trochu potrieme...

prazdny

Baklažánové a cuketové lodičky podľa herečky Bibiany Ondrejkovej

Bezmäsité jedlá

Svoje obľúbené zdravé a chutné jedlo, ako stvorené na udržanie štíhlej línie, nám pripravila herečka...

prazdny

Avokádové špagety podľa Mirky Marčekovej a Davida Árvu

Cestoviny

Špagety s avokádom nám uvarili operní speváci a pedagógovia Muzikálovej akadémie - Mirka Marčeková a David Árva,...

prazdny

Teľacia roláda s omeletou, parmezánom a so špenátom

Hlavné jedlá

Mäsové rolády sú tradičnou veľkonočnou špecialitou. Jemné teľacie mäso v kombinácii s lístkami mladého špenátu, omeletou...

prazdny

Brokolicovo-cícerová polievka s parmezánom

Večera

Vyvážená paleta chutí rôznych druhov zeleniny, s pár chrumkavými kúskami brokolice, dozdobená nastrúhaným parmezánom....

prazdny

Párty tyčinky z krémového tvarohu s parmezánom

Slané chuťovky

Myslím, že rôzne variácie tohto receptu sa už objavili tisíckrát. Ten môj vznikol náhodou, ...

prazdny

Bezlepkové parmezánové guľôčky do polievky

Bezmäsité jedlá

Dobrá správa pre milovníkov polievok. Recept na bezlepkové parmezánové guľôčky do polievky sa vám bude určite páčiť....

prazdny

Drobné paradajky, ružičkový kel a plantain ako zoštíhľovací obed

Bezmäsité jedlá

Teraz sa zavďačím vegetariánom, ale aj našinec sa občas dostane do situácie, kedy je „postavený“ pred zelený tanier....

prazdny

Teplý cestovinový šalát s kuracím mäsom

Kuracie mäso

Pozrite sa, ako jednoducho a rýchlo si môžete pripraviť výživný teplý cestovinový šalát s kuracím mäsom....

prazdny

Toskánske kuracie soté podľa Ivany Regešovej

Kuracie mäso

Speváčka Ivana Regešová, známa zo šou Tvoja tvár znie povedome, Let´s Dance či Chart Show,...

prazdny

Manželská pizza Tomečkovcov

Hlavné jedlá

Láska prechádza cez žalúdok. V tomto videu nám to dokáže spevák a skladateľ Samuel Tomeček a...

prazdny

Zapečené špagety s enciánom

Cestoviny

Špagety uvaríme klasicky v osolenej vode. Scedíme a vsypeme späť do hrnca.

prazdny

Fantastický raw parmezán

Slané chuťovky

Tak toto ma dostalo! Keď som prvýkrát ochutnala raw parmezán, neskončila som, kým nebola krabička...

prazdny

Caesar šalát podľa Petra Vargu

Kuracie mäso

Ochutnajte Caesar šalát tak, ako ho pripravuje šéfkuchár Peter Varga, ktorého kuchárske umenie ochutnali aj...

prazdny

Parmigiana di melanzane

Bezmäsité jedlá

Tento recept mám od mojej talianskej kamarátky, ktorej ho dala jej babička. V pôvodnom znení...

prazdny

Cestoviny s pestom podľa Sketch Bros

Cestoviny

Aj varenie môže byť zábava. Zabavte sa aj vy s youtuberskou dvojicou Oliver Oswald a Samo...

prazdny

Špagety s ricottovou omáčkou a rukolou

Cestoviny

Na „staré kolená“ som prišiel na „šmak“ červenej cibuli, stonkovému zeleru, roma šalátu a dnes...

prazdny

Tyčinky grissini s bylinkami a parmezánom

Slané chuťovky

Parmezán posekáme na malé kúsky. Pridáme najemno nasekané čerstvé bylinky, cukor a soľ. Primiešame múku, ...

prazdny

Medailóniky z bravčovej panenky s parmezánom

Bravčové mäso

S týmto jemným druhom bravčového mäsa pracujem zásadne v „rukavičkách“. Spravidla ho používam, keď „hádžem ramená“ pred vzácnejšími návštevami a chcem im pripraviť rýchlu „minútku“, než sa usadia a vypijú uvítací slovenský mok....

prazdny

Brokolicová polievka po mojom

Bezmäsité jedlá

Toto je môj recept na rýchlu a jednoduchú brokolicovú polievku.

prazdny

Zapečené penne s paradajkami a parmezánom

Cestoviny

Chutná a nenáročná večera, ktorú si zamilujete.

prazdny

Špargľové rizoto podľa Jany Hubinskej

Bezmäsité jedlá

Skvelé jarné rizoto od herečky a speváčky Jany Hubinskej je plné chuti a vône a rozhodne stojí...