Pečený bochník so špargľovo-parmezánovou plnkou
Od apríla do júna kraľuje v našej kuchyni kvalitná slovenská špargľa. Je totiž zdravá, ľahko stráviteľná,...
Cesnakové maslo
Na internete existujú rôzne recepty, v ktorých sa cesnakové maslo používa, ale nie je rozsiahlejšie...
Bezlepkové zemiakové halušky
Mnohokrát ste nám napísali, že sa vám k tým sladkým receptom občas zažiada niečo slané...
Zapekaná quinoa s jalapeñom a syrom
Toto jedlo môže mať pri podavaní izbovú teplotu, alebo byť teplé, môže sa podávať samostatne,...
Karfiol pečený v rúre
Vedeli ste, že karfiol je vlastne kapusta obyčajná karfiolová? Ja tiež nie, ale aspoň som...
Plnený parmezánový košíček
Na suchú teflonovú alebo keramickú panvicu s priemerom cca 20 cm nasypať po celej ploche strúhaný parmazán...
Ryžové guľôčky
Je známe, že ryža je strážkyňou štíhlej línie a ako sa patrí na ryžové guľôčky, ...
Dýně v česnekovém másle pečená
Jednoduché, famozní, do sbírky dýňových receptů. Snad nejlepší co znám.
Pečená treska pod mandľovou perinkou
Recept som objavila v časopise „ Pošli recept“, ten rada prelistujem, povystrihujem, čo sa...
Talianske paradajky s mozzarellou, bazalkovým sorbetom a parmezánovým chlebom
Recept od Martina Záhumenského