Cuketa v panko strúhanke s parmezánom
Foto: frommykitchendotcom
Postup
-
1
Cuketu nakrájame na kolieska, osolíme a necháme chvíľu postáť, aby pustila vodu. Po zhruba 15 minútach na cukety priložíme kuchynský obrúsok, aby vpil vodu z cukety a môžeme obaľovať a vyprážať.
- 2
Panko strúhanku zmiešame so strúhaným parmezánom v pomere 1:1.
- 3
Následne cuketové kolieska obaľujeme v trojobale v poradí múka, rozmiešané vajce, parmezánová strúhanka a opäť vajce a parmezánová strúhanka.
- 4
Opražíme z oboch strán do zlatista na horúcom oleji a ukladáme na kuchynský obrúsok. Podávame s kečupom alebo sladkou čili omáčkou.
Tiež vyprážaná cuketa:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu