Foto: tejaja
Cvikla patrí k veľmi zdravým druhom zeleniny. Väčšina ľudí ju používa na šaláty, ale cvikla sa dá využiť na rôzne jedlá, napríklad aj na Zobraziť celý popisCvikla patrí k veľmi zdravým druhom zeleniny. Väčšina ľudí ju používa na šaláty, ale cvikla sa dá využiť na rôzne jedlá, napríklad aj na pesto.
15 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cviklu a syr nakrájame na menšie kúsky a spolu s ostatnými surovinami zmixujeme dohladka.
- 2
Podávame ako ktorékoľvek iné pesto. Pesto uchovávame v sklenených fľaštičkách v chladničke.
Tiež pesto:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem, som rada, že vám chutná. Ja cviklu milujem na všetky spôsoby, prídem si pri nej na svoje. :)