Kuracie ramienko na špenátových pappardelle
Peter Dian
šéfkuchár reštaurácie Ava Simone v hoteli The Grand Vígľaš, 16. augusta 2022
šéfkuchár reštaurácie Ava Simone v hoteli The Grand Vígľaš, 16. augusta 2022
Foto: Foto: Pravda - Robert Hüttner
30 minút
príprava
príprava
15 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Kuracie ramienko osolíme, okoreníme, opečieme na panvici s olejom z obidvoch strán a vložíme do rúry rozohriatej na 180 stupňov. Pečieme asi 15 minút. Tento čas využijeme na uvarenie cestovín v osolenej vode.
- 2
V miske rozmixujeme baby špenát so zeleninovým vývarom. Rozmixovanú zmes nalejeme do panvice, pridáme smotanu na varenie a maslo, ktoré zjemní výraznú chuť špenátu. Pridáme uvarené pappardelle a prevaríme.
- 3
Špenátové pappardelle podávame s upečeným kuracím mäsom a posypeme píniovými orieškami a hoblinami parmezánu.
Tiež kuracie mäso:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
vrchná časť krídelka?
hotelier.sk/hotelier/clanky/kurz-varenia-s-lubom-he...