
Bravčové Tonkatsu
Veľmi jednoduchý spôsob, ako si doma pripraviť skutočné japonské Tonkatsu.

Mille-Feuille Nabe
Výraz Mille-Feuille pochádza z francúzskeho jazyka a znamená tisíc listov. Tento názov prislúcha francúzskemu dezertu. Nabe sa v japonskej kuchyni prekladá ako hot pot, čiže horúci hrniec. V tomto recepte tvorí tisíc listov čínska kapusta prekladaná bravčovým bôčikom....

Japonský cheesecake
Fantasticky nadýchaný, penový cheesecake. Vždy som ho chcela ochutnať :)

Lilek s hovězím po japonsku
Miluju lilek na všechny způsoby. Možná se ho někdo také ujme? :-) Kombinace lilku s pikantním...

Sushi s tuniakom, lososom a maslovou rybou
Dôkladne umyjeme sushi ryžu v sitku. Do hrnca dáme 300 ml vody s ryžou a varíme...

Sushi v štýle „cha han donburi“
Donburi je tradičné japonské jedlo, je to miska dusenej ryže pripravovaná s rôznymi surovinami. Receptov...

Miso polievka
Recept od Tomáša Schwartza, ktorý si vyskúšali výhercovia prázdninového kola našej súťaže Varíme s Varechou v...

Ryžové rezance Yakisoba
Recept pripravili študenti SOŠ obchodu a služieb zo Žiaru nad Hronom.

Miso polievka
Polievka sa nazýva tiež „japonský zázrak“ a patrí medzi najzdravšie polievky sveta. Recept pripravili šikovní študenti...