Ryžové rezance
Ryžové rezance

Ryžové rezance Yakisoba

shanshi - fotkaShan´shi, 22. septembra 2017. Komerčný recept.
Ryžové rezance Yakisoba
Foto: shanshi

Recept pripravili študenti SOŠ obchodu a služieb zo Žiaru nad Hronom.

4
porcie

Suroviny

300 g
60 g
100 g
100 g
80 g
60 g
100 g
20 g
200 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Hovädziu sviečkovicu umyjeme a nakrájame na rezance. Dáme do woku spolu s očisteným a na drobno nakrájaným zázvorom. Restujeme na teryaki omáčke, kým sa nám mäso nezatiahne.

  2. 2

    Pridáme baby mrkvu, baby kukuricu, očistené fazuľové lusky a namočené judášovo ucho. Judášovo ucho je namočené pol hodinu v studenej vode. Necháme spolu dusiť kým zelenina nezmäkne.

  3. 3

    Keď je zelenina polomäkká, pridáme očistený, na jemno pokrájaný pór na kolieska.

  4. 4

    Ryžové rezance varíme zvlášť - do hrnca nalejeme studenú vodu, osolíme. Vodu privedieme do bodu varu, potom pridáme ryžové rezance. Keď budú rezance al dente, scedíme a opláchneme ich. Takto hotové ich pridáme k zmesi a spolu na panvici premiešame.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Nerozumiem takej ignoracii, vcera pridali miso polievku bez miso, a dnes pridaju yakisoba , kde soba nie je je ryza.
To je ako robit madarsku kuchynu bez cervenej papriky.