Ryžové rezance Yakisoba
Foto: shanshi
Recept pripravili študenti SOŠ obchodu a služieb zo Žiaru nad Hronom.
porcie
Postup
-
1
Hovädziu sviečkovicu umyjeme a nakrájame na rezance. Dáme do woku spolu s očisteným a na drobno nakrájaným zázvorom. Restujeme na teryaki omáčke, kým sa nám mäso nezatiahne.
- 2
Pridáme baby mrkvu, baby kukuricu, očistené fazuľové lusky a namočené judášovo ucho. Judášovo ucho je namočené pol hodinu v studenej vode. Necháme spolu dusiť kým zelenina nezmäkne.
- 3
Keď je zelenina polomäkká, pridáme očistený, na jemno pokrájaný pór na kolieska.
- 4
Ryžové rezance varíme zvlášť - do hrnca nalejeme studenú vodu, osolíme. Vodu privedieme do bodu varu, potom pridáme ryžové rezance. Keď budú rezance al dente, scedíme a opláchneme ich. Takto hotové ich pridáme k zmesi a spolu na panvici premiešame.
Tiež ryžové rezance:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
darmo budeš posielať, nič sa nezmení. ja som sa učila za kuchárku pred 27 rokmi, môj syn sa učí teraz a žiadna zmena. očistiť tony zemiakov, cibule, cesnaku, umývať čierny riad, to ich "učia" stále. ale ako sa varí segedínsky guláš, aké sú novoty v gastronómii, to nie. a potom sa všetci veeeľmi čudujú, že zo škôl vychádzajú kuchári, čo nevedia ani len to, ako sa robí paprikový základ, napr. smutné
To je ako robit madarsku kuchynu bez cervenej papriky.
to bola sranda,jasne ze neposlem.nebudem predsa tomu chlapcovi skodit.ale aj on sam si moze nastudovat,ze sa to nedusi,ako sa varia rýzove slize a tak........ja som samouk,a metodiku spravnych postupov varenia mam v malicku.
chapem,ale musel som to skusit.
Sorry, oni sa to jedlo snazili pojaponstit. Tie slize su pohankove, soba je pohanka.