Ryžové rezance Yakisoba
Recept pripravili študenti SOŠ obchodu a služieb zo Žiaru nad Hronom.
porcie
Suroviny
300 g |
|
60 g |
|
100 g |
|
100 g |
|
80 g |
|
60 g |
|
100 g |
|
20 g |
|
200 g |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Hovädziu sviečkovicu umyjeme a nakrájame na rezance. Dáme do woku spolu s očisteným a na drobno nakrájaným zázvorom. Restujeme na teryaki omáčke, kým sa nám mäso nezatiahne.
- 2
Pridáme baby mrkvu, baby kukuricu, očistené fazuľové lusky a namočené judášovo ucho. Judášovo ucho je namočené pol hodinu v studenej vode. Necháme spolu dusiť kým zelenina nezmäkne.
- 3
Keď je zelenina polomäkká, pridáme očistený, na jemno pokrájaný pór na kolieska.
- 4
Ryžové rezance varíme zvlášť - do hrnca nalejeme studenú vodu, osolíme. Vodu privedieme do bodu varu, potom pridáme ryžové rezance. Keď budú rezance al dente, scedíme a opláchneme ich. Takto hotové ich pridáme k zmesi a spolu na panvici premiešame.
Tiež ryžové rezance:
- 2
To je ako robit madarsku kuchynu bez cervenej papriky.