Miso polievka
Miso polievka

Miso polievka

SkolaVareniaPolus - fotkaSkolaVareniaPolus, 14. októbra 2017
Miso polievka
Foto: SkolaVareniaPolus

Recept od Tomáša Schwartza

5
porcií

Suroviny

15 g (sušený tuniak)
5 g
30 g
150 g
40 g




Postup

  1. 1

    Do hrnca s 1 l vody dáme riasy kombu, wakame, sušené sardinky a varíme približne 10 minút na miernom ohni. Stiahneme z plameňa, pridáme bonito vločky a necháme 15 minút luhovať.

  2. 2

    Vývar precedíme, zohrejeme a vmiešame miso pastu. Polievka už nesmie vrieť. Horúcu polievku podávame s pokrájaným tofu a jarnou cibuľkou.

Diskusia k receptu

sjuz
ideálne dat pastu miso do vyvaru, ktory ma pod 40 st.C, aby sa neznicili zive bakterie a enzymy v miso paste, a aby mala polievka aj zdravotne ucinky :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia