prazdny

Výborná bravčová panenka Portugal

Bravčové mäso

Toto je jedna z najlepších úprav bravčovej sviečkovej, ktorú som mala možnosť pripraviť a ochutnať -...

prazdny

Mliekuľa - polievka starých mám

Bravčové mäso

Veľa ľudí experimentuje s novými medzinárodnými receptami, tak isto aj ja. Občas si ale rád...

prazdny

Bravčová krkovička na červenom víne s tymianom

Bravčové mäso

Náš nedeľný obed z bravčovej krkovičky pripravenej na červenom víne s tymianom. Podávala som s nokerlami....

prazdny

Bravčová sviečková na smotane

Bravčové mäso

Tento recept mi ešte v mojom albume chýba a priznám sa, že som ho ešte nikdy...

prazdny

Koložvárska kapusta

Bravčové mäso

Kapustu premyjeme ak je treba a udusíme do mäkka. V druhom hrnci udusíme na oleji a...

prazdny

Pečené bravčové rebierka

Bravčové mäso

Dávno som nejedla takú dobrotu :-) Asi preto, že negrilujem, či ... ?

prazdny

Vejár z bravčového karé

Bravčové mäso

Tento recept som dostala od priateľky z Maďarska. Plnila ho mletým mäsom a ja som na...

prazdny

Bravčová panenka na spôsob Wellington podľa G. Ramseyho

Bravčové mäso

Na tento recept som sa chystala veľmi dlho, ani sama neviem prečo. Ale stálo zato...

prazdny

Šťavnatý mäsový bochník s čerstvými hubami

Hovädzie mäso

Mám nadovšetko rád potulky po lesoch, horách, lúkach a stráňach Slovenska, vždy, hlavne...

prazdny

Panenka s líčkami, kalerábovým pyré a hlivou

Bravčové mäso

V rozpustenej husacej masti, do ktorej sme pridali cesnak, bobkový list a tymian, pomaly konfitujeme...

prazdny

Panenka – Čermeľ – so zelerovohubovou omáčkou

Bravčové mäso

„Inkvizičný senát“ na Varecha. sk ma pre takto upraveného bravčového „zajačika“ asi poženie pred súd svojej prísnej...

prazdny

Bôčik so slivkovo-pivovou omáčkou a s bryndzovou kroketou

Bravčové mäso

Bravčový bôčik deň dopredu dobre namarinujeme so soľou, s posekaným rozmarínom, pretlačeným cesnakom a korením....

prazdny

Bravčové karé na hubách

Bravčové mäso

Jednoduché a chutné jedlo, ak sa niekto chce zbaviť zásoby sušených húb z minulej sezóny...

prazdny

Panenka s liškovou omáčkou

Bravčové mäso

Panenku osolíme a opepříme a na oleji s máslem opečeme, postupně obracíme, aby se opekla...

prazdny

Soté z panenky à la Picúr

Bravčové mäso

Primáš kapely Cigánski Diabli Štefan „Picúr“ Banyák pripraví soté z panenky.

prazdny

Bravčová panenka na zelenine s paradajkami

Bravčové mäso

Bravčová panenka na zelenine s rajčinami podávaná s ryžou. Veľmi rýchle a pomerne lacné jedlo.

prazdny

Bravčová panenka v slanine s hubovou omáčkou

Bravčové mäso

Rýchle, pomerne jednoduché a podľa mňa výborné, aj keď nie moc fotogenické.

prazdny

Bravčové mäso na kyslých uhorkách

Bravčové mäso

Mám rád kyslé uhorky a tak vznikol tento recept.

prazdny

Pečený bravčový bôčik à la Zuzana

Bravčové mäso

Receptov na bravčový bôčik je tu veľa, tento recept sa odlišuje omáčkou.

prazdny

Panenka v župane Fera Mikloška

Bravčové mäso

Slovenský módny návrhár Fero Mikloško uvarí panenku v župane

prazdny

V rúre pečená fašírka so zemiakovou omáčkou

Bravčové mäso

omáčka zo zemiakov s mletým mäsom v rúre

prazdny

Bravčové kapsičky so syrom a s paradajkami

Bravčové mäso

Sviatočný obed, ktorý nie je časovo náročný.

prazdny

Živánska na grile

Bravčové mäso

Klobásu a zemiaky nakrájame na kolieska, slaninu na menšie kocky, cibuľu na plátky.

prazdny

Kotleta s rozmarínovými haluškami a kalerábovým pyré

Bravčové mäso

Očistenú kotletu konfitujeme v bravčovej masti pri 75 °C asi 1, 5 hodiny.

prazdny

Vepřové maso v hlávkovém zelí

Bravčové mäso

Na oleji zpěníme na plátky nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme, okmínujeme...

prazdny

Bravčovina na doplnenie kolagénu

Bravčové mäso

Chyba vám kolagén? Tu je jeden recept na jeho doplnenie. Odporúča ho 9 Doktorov z 10....

prazdny

Medovo-cesnakové pečené bravčové koleno

Bravčové mäso

Jednoduché pečené koleno s medom, cesnakom a so saturejkou.

prazdny

Guláš na ohni

Bravčové mäso

Výborný guláš pripravený na ohni vo vysokej panvici.

prazdny

Tacos al Pastor

Bravčové mäso

Doma som mala ananás a avokádo, tak som si povedala, že prišiel čas na mexickú...

prazdny

Köttbullar – Mäsové guľky – národné jedlo Švédska

Národné jedlá EÚ

Mäsové guľky priniesol do Švédska kráľ Karol XII. V roku 1713 z exilu v Istanbule...

prazdny

Panenka so zapekanými zemiakmi a slaninovým džemom

Bravčové mäso

Očistenú panenku osolíme a okoreníme, poukladáme na ňu šalviové listy a zabalíme do prossciutta. Opečieme...

prazdny

Trinxat

Bravčové mäso

Název Trinxat znamená „mačkat“ a čte se trinčat. Základem jsou štouchané brambory s kapustou (kel).