
Bravčové pliecko s cviklovými plackami a bryndzou
Bravčové pliecko narežeme na plátky, osolíme, okoreníme, pridáme bylinky, sprudka opečieme na grile a vložíme...

Fašírka pečená v celku
Receptov na fašírky je tu veľa, ale každý je v niečom iný, či v postupe, alebo v surovinách. Pridávam tentokrát ten môj....

Bravčová podbrušina s hubovou plnkou so saturejkou
Dnešný nedeľný obed z bravčovej podbrušinky....

Zapekaná cuketa s bravčovým mäsom a so zemiakmi
V kuchyni rád používam zapekaciu misu, ak aj vy, môžete vyskúšať tento jednoduchý a pritom...

Bravčové mäso s vlašskými orechmi
Ak radi experimentujete a skúšate nové chute, vyskúšajte tento jednoduchý recept s kombináciou netradičných chutí.

Bôčik so žemľovo-slaninkovou plnkou
Najprv pripravíme plnku: Cibuľu nakrájame, speníme na oleji, pridáme slaninu nakrájanú na kocky, pretlačený cesnak a...

Pomaly pečené rebrá s barbeque omáčkou
Cibuľu nakrájame najdrobnejšie, ako sa dá, a smažíme ju na oleji 4–5 minút, až kým nezmäkne....

Bravčové mäso na horčici
Dnes jednoduchý obed, ktorý nesklamal, zvládne ho aj začiatočník.

Bravčové mäso kamikadze v pomalom hrnci
Máte radi oheň s vetrom v ústach. Toto mäso a omáčka je oheň, ktorý zacítite...

Bravčová panenka sous vide v pancette
Panenku očistíme a naporciujeme na 200 g valčeky, ktoré osolíme a ochutíme čiernym korením. Spolu...

Klasická koložvárska kapusta
Tento recept mám od svojej maminy, je vynikajúci, aspoň pre mňa :) Dobrú chuť.

Pikantné bravčové rizoto
Pre milovníkov pikantných jedál ideálne, rýchle a jednoduché.

Falošný španielsky vtáčik
Ľahké a veľmi chutné jedlo. Výborné na nedeľňajší obed. Dobrú chuť!

Plnená panenka podľa Karin Majtánovej
V tomto videu nám Miss Slovensko 1993, Karin Majtánová, pripravila rolády z bravčovej panenky s...

Cigánska s domácimi žemľami
Ak máte radi grilovanú krkovičku, určite oceníte tento recept na cigánsku. Zvlášť, ak si...

Plnené bravčové mäso
Rýchle jedlo z jedného pekáča. Nenáročna príprava, ktorú zvláda aj začiatočník.

Plnená bravčová sekaná z domácej pekárne
Mleté mäso nakoreníme podľa chuti, pridáme vajíčko (aby mäso pekne držalo po prepečení a vychladnutí), ...

Vcelku pečená bravčová krkovička
Na posledný deň v roku také jednoduché jedlo z bravčovej krkovičky.

Vyprážaná bravčová krkovička trošku inak
Tentoraz som vyskúšala pripraviť rezne bez vajec a bez múky.

Dubnická pochúťka
Špecifickými ingredienciami tohto jedla je bryndza a pór, ktoré dodávajú jedlu výbornú chuť....

Plnená bôčiková roláda
Bôčik umyjeme, usušíme. Prerežeme ho po šírke, aby vznikol plát, trochu ho môžeme...

Rizoto s vepřovým masem
Na kousku sádla zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme a podusíme...

Žemlička bao s bravčovým mäsom a guacamole
Bao žemle: Všetky suché suroviny zmiešame v mixéri s nadstavcom (miesič cesta), pomaly pridávame horúcu vodu a...

Dvojmäsová sekaná s hubami po našom
Našťastie mám od mojich agentov, čerstvé podrobné informácie o „hubovej situácii“ na SVK....

Bôčik plnený tekvicovo-slaninkovou zmesou
Marináda na bravčový bôčik: Všetky suroviny v mixéri rozmixujeme najemno. Necháme odstáť, kým pripravíme plnku.