Pečená cibuľa plnená pikantným soté
Ľuboš Galbavý a Silvia Varačková
z reštaurácie Meet and Eat v Piešťanoch, 4. marca 2020
z reštaurácie Meet and Eat v Piešťanoch, 4. marca 2020

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Cibuľu očistíme, vyberieme stred, ktorý nakrájame na kocky a opečieme na oleji. Pridáme na malé rezance nakrájané karé, cesnak, papriku, podlejeme vodou, paradajkami, pridáme soľ, korenie, čili a zmes dusíme do zmäknutia.
- 2
Zmesou naplníme vydlabanú cibuľu a zapekáme posypanú nastrúhaným ementálom v rúre rozohriatej na 200 °C asi 15 minút.
Tiež plnená cibuľa:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu