Pečená cibuľa plnená pikantným soté
Ľuboš Galbavý a Silvia Varačková
z reštaurácie Meet and Eat v Piešťanoch, 4. marca 2020
z reštaurácie Meet and Eat v Piešťanoch, 4. marca 2020

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
15 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
4 ks |
|
300 g |
|
100 ml |
|
1 ks |
|
100 g |
|
1 strúčik |
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Cibuľu očistíme, vyberieme stred, ktorý nakrájame na kocky a opečieme na oleji. Pridáme na malé rezance nakrájané karé, cesnak, papriku, podlejeme vodou, paradajkami, pridáme soľ, korenie, čili a zmes dusíme do zmäknutia.
- 2
Zmesou naplníme vydlabanú cibuľu a zapekáme posypanú nastrúhaným ementálom v rúre rozohriatej na 200 °C asi 15 minút.
Tiež cibuľa:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu