Sterilizovaná bravčová nátierka fotorecept
Foto: niika
17 pohárov (235 ml)
porcií
porcií
120 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 kg |
|
1 kg mleté |
|
1 ks veľká |
|
6 Strúčiky |
|
10 ks |
|
1 pohár (720 ml) |
|
1 malý pohár (200 ml) |
|
1 malý pohár (350 ml) |
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Všetky ingrediencie spolu pomelieme, pridáme vajcia a zmes dochutíme podľa chuti. Potom zmes vymixujeme ponorným mixérom, nátierka bude jemnejšia a ľahšie sa bude rozotierať.
-
2
Hotová zmes.
-
3
Zmesou naplníme fľaštičky nie úplne doplna, uzatvoríme, vložíme do hrnca, zalejeme vodou po okraj viečka (viď foto), zakryjeme pokrievkou a keď voda začne vrieť, odstopujeme si dve hodiny.
-
4
Po dvoch hodinách fľašky vyberieme z hrnca a necháme vychladnúť. Po vychladnutí sa môže nátierka hneď konzumovať, skladujeme v chladničke alebo v studenej miestnosti.
favi.sk/produkty/kategorie/zavaraninove-sklicka...
Ďakujem, ale to nie sú tie z fotky.... :-)
Ďakujem, aj som si myslel že sú to zahraničné...