Bravčová nátierka
Bravčová nátierka

Sterilizovaná bravčová nátierka fotorecept

niika - fotkaniika, 24. apríla 2020
Sterilizovaná bravčová nátierka (fotorecept)
Foto: niika
17 pohárov (235 ml)
porcií
120 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
1 kg mleté
1 ks veľká
6 Strúčiky
10 ks
1 pohár (720 ml)
1 malý pohár (200 ml)
1 malý pohár (350 ml)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Všetky ingrediencie spolu pomelieme, pridáme vajcia a zmes dochutíme podľa chuti. Potom zmes vymixujeme ponorným mixérom, nátierka bude jemnejšia a ľahšie sa bude rozotierať.

    Sterilizovaná bravčová nátierka (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Hotová zmes.

    Sterilizovaná bravčová nátierka (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Zmesou naplníme fľaštičky nie úplne doplna, uzatvoríme, vložíme do hrnca, zalejeme vodou po okraj viečka (viď foto), zakryjeme pokrievkou a keď voda začne vrieť, odstopujeme si dve hodiny.

    Sterilizovaná bravčová nátierka (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Po dvoch hodinách fľašky vyberieme z hrnca a necháme vychladnúť. Po vychladnutí sa môže nátierka hneď konzumovať, skladujeme v chladničke alebo v studenej miestnosti.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu