redakcia fotka

@redakcia

redakciaBratislava5537 dní na Vareche
Pod touto prezývkou komunikuje tím ľudí okolo Varecha. sk s používateľmi portálu. Ak nám chceš niečo odkázať, použi funkciu "Upozorni admina" alebo nám... Viac »
prazdny

Čokoládová pena s pomarančovým čatní

Dezerty

Smotanu na šľahanie spolu s metličkami, ktorými ju budeme šľahať, dáme do mrazničky. Bude tam...

prazdny

Šatôčka plnená „ratatouille“ s tekvicovým krémom

Cestoviny

Z múky, vajec a oleja vypracujeme cesto, ktoré necháme odležať 8 hodín.

prazdny

Hráškovo-mätové rizoto s morskými plodmi

Hlavné jedlá

Koreňovú zeleninu očistíme a orestujeme na olivovom oleji. Pridáme ryžu, orestujeme a podlejeme bielym vínom...

prazdny

Hovädzie rebrá s ostrou kimči zeleninou

Hovädzie mäso

Fermentovanú kimči zeleninu musíme pripraviť niekoľko dní vopred. Pekinskú kapustu umyjeme a nakrájame asi na 5 cm kúsky, ...

prazdny

Čierna fazuľa s nakladanou cibuľkou

Bezmäsité jedlá

Fazuľu namočíme na noc. Potom ju dáme variť do čistej vody s lyžicou olivového oleja a...

prazdny

Hovädzina s glazovanou mrkvou

Hovädzie mäso

Hovädziu nožinu očistíme od blán, nasolíme, okoreníme a polejeme olejom. Koreniny poriadne vmasírujeme a mäso na...

prazdny

Pohánka s fazuľou, cviklou a hráškovým pyré

Bezmäsité jedlá

Fazuľu na noc namočíme. Na druhý deň ju uvaríme v čistej vode.