Jahody s parížskou šľahačkou
Jahody so šľahačkou, to je klasika, no s tou parížskou sa tento jednoduchý dezert povýši...
Pečené kura so špenátovou plnkou
Pečené kura, to je klasika. Vyskúšajte ho pre zmenu spestriť špenátovou plnkou a užívajte si...
Nepečená šľahačková torta podľa babičky Petry Tóthovej
Sympatická porotkyňa obľúbenej cukrárskej šou Pečie celé Slovensko Petra Tóthová odtajnila vynikajúci recept na tortu od svojej...
Domáce chlebové placky
Chlebové placky skvelo chutia ešte teplé potreté maslom a jemne posypané soľou.
Medové madlenky
Madlenky jedia Francúzi na raňajky – najlepšie chutia v deň, keď ich upečieme, no v dobre...
Filety z tresky s čerstvým bazalkovým pestom
Kúsok ryby bude neodolateľný s čerstvým bazalkovým pestom.
Talianske plnené cestoviny casoncelli à la Bergamo
Vychutnajte si skvelé talianske cestoviny s názvom prekrásneho Bergama.
Perlička s hubovou plnkou
Vyskúšali sme, že lesné huby do chutnej perličky sú skvelou voľbou. Takto upečená plnka má...
Vegánska mrkvová torta
Namiesto vajíčka sme v torte použili mleté ľanové semienka zmiešané s vlažnou vodou.
Orgovánový cukor
Orgován prepožičia cukru svoju nádhernú vôňu.
Nepečený vanilkový cheesecake s malinami
Nepečený zákusok, ktorý si môžu trúfnuť pripraviť aj začiatočníci.
Panna cotta s jahodami a broskyňami
600 ml smotany dáme zohrievať spolu so 7 PL medu, dreňou z vyškrabaného vanilkového struku a s...
Orgovánový sirup
Voňavý sirup z orgovánových kvietkov je životabudičom v období, keď sa cítime v strese, pôsobí...
Kačací vývar (kačacie consomé)
Výborný kačací vývar podľa šéfkuchára Martina Nováka, ktorý je tvárou televíznej šou Na nože.
Špenátová roláda s kozím syrom a lososom
Skvelá špenátová roláda ukrýva vynikajúcu kombináciu chutí. Objavíte v nej výborný kozí syr, šťavnatého lososa aj čerstvé bylinky....