Plnené žemle podľa Maroša Molnára
tréner, dnes 08:30
Foto: Ilustračné foto Shutterstock
Tip známeho trénera na plnohodnotné jedlo, ktoré v sebe spája sacharidy, bielkoviny, antioxidanty aj vitamíny. Výhodou týchto plnených žemlí navyše je, že si ich Zobraziť celý popisTip známeho trénera na plnohodnotné jedlo, ktoré v sebe spája sacharidy, bielkoviny, antioxidanty aj vitamíny. Výhodou týchto plnených žemlí navyše je, že si ich viete pripraviť aj v jednoduchých podmienkach.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Veľké žemle rozrežeme na polovicu a opečieme alebo ogrilujeme.
- 2
Brokolicu udusíme v pare, takisto udusíme alebo uvaríme morčacie mäso nakrájané na kúsky.
- 3
Nakrájanú šalotku opražíme na olivovom oleji, pridáme na rezančeky nakrájanú mrkvu, podusíme.
- 4
Pridáme mäso, dochutíme soľou, čili a kurkumou.
- 5
Vložíme cukinu nakrájanú na kocky a na záver brokolicu rozobranú na ružičky.
- 6
Zmes zalejeme kokosovým mliekom, necháme prejsť varom a varíme, kým sa tekutina odparí.
- 7
Zmesou naplníme žemle.
Tiež plnené žemle:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu