Plnené žemle
Plnené žemle

Plnené žemle podľa Maroša Molnára

Maroš Molnár
tréner, dnes 08:30
Plnené žemle podľa Maroša Molnára
Foto: Ilustračné foto Shutterstock

Tip známeho trénera na plnohodnotné jedlo, ktoré v sebe spája sacharidy, bielkoviny, antioxidanty aj vitamíny. Výhodou týchto plnených žemlí navyše je, že si ich Zobraziť celý popisTip známeho trénera na plnohodnotné jedlo, ktoré v sebe spája sacharidy, bielkoviny, antioxidanty aj vitamíny. Výhodou týchto plnených žemlí navyše je, že si ich viete pripraviť aj v jednoduchých podmienkach.

2
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks veľké
200 g
1 ks
1 ks
1 ks malá
1/4 ks
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Veľké žemle rozrežeme na polovicu a opečieme alebo ogrilujeme.

  2. 2

    Brokolicu udusíme v pare, takisto udusíme alebo uvaríme morčacie mäso nakrájané na kúsky.

  3. 3

    Nakrájanú šalotku opražíme na olivovom oleji, pridáme na rezančeky nakrájanú mrkvu, podusíme.

  4. 4

    Pridáme mäso, dochutíme soľou, čili a kurkumou.

  5. 5

    Vložíme cukinu nakrájanú na kocky a na záver brokolicu rozobranú na ružičky.

  6. 6

    Zmes zalejeme kokosovým mliekom, necháme prejsť varom a varíme, kým sa tekutina odparí.

  7. 7

    Zmesou naplníme žemle.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia