Bábovka s obrázkom
Bábovka pečená vo forme na biskupský chlebík. Trochu pracnejšia, ale lahodí aj oku, aj...
Plnené kuracie stehná
Kuracie stehná nikdy nesklamú. Stačí ich len jednoducho upiecť, alebo pohrať sa s nimi a...
Sójový segedínsky guláš
Viem, že nie je nad klasický bravčový segedín, ale občas nahradím bravčové mäso sójovými kockami....
Syrová majonéza
V starších kuchárskych knihách sa dajú nájsť zaujímavé recepty aj keď je tam málo fotiek. ...
Plnené králičie karé a palacinkové mešce
Karé z králika je najjemnejšie mäsko. Vždy, keď máme králikov, karé vyrežem a pripravím...
Šťavnatý grankový koláč
Jednoduchý a chutný koláč. Syn by nedbal, keby som ho piekla aj každý týždeň...
Morčacie stehná s vínovou omáčkou
Tento recept pochádza z kuchyne Lidla. Robila som to prvýkrát, ale určite nie posledný, ...
Domáci balkánsky syr
Týmto slaným tvarohom kľudne môžeme nahradiť balkánske syry, ktoré sú pomerne drahé. Príprava je úplne...
Kuracia roláda bez rolovania
Kuracie prsia nikdy nesklamú. Táto roláda je rýchlo pripravená, dobre vyzerá na tanieri a je...
Tatárske chlebíčky
Za pár minút vykúzlite fantastickú večeru, ktorá bude zaručene chutiť každému chlapovi. Pravda, pokiaľ...
Skladané bryndzové trojuholníky
Slaná chuťovka k posedeniu na dlhé zimné večery, ale aj na chatu, na výlet.
Cesto Pate brisée
Na požiadanie pridávam recept na cesto Pate brisée na rajčinový koláč z Provensálska.
Rajčinový koláč z Provensálska
Tarte á la tomate. Tento elegantný, tradičný rajčinový koláč má jemnú, veľmi chutnú náplň....