Plnené králičie karé a palacinkové mešce fotorecept
Karé z králika je najjemnejšie mäsko. Vždy, keď máme králikov, karé vyrežem a pripravím osobitne.
1
porcia
porcia
10 minút
príprava
príprava
6 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Zavárala som celé zelené struky. Z nich som 6 - 7 kusov obalila obalila vo švarcvaldskej šunke.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Do karé ostrým nožom urobíme otvor.
                                                     - 
                                                    3
                                                    
Naplníme bryndzou.
                                                     - 
                                                    4
                                                    
Posypeme soľou, korením, cesnakom, potrieme horčicou a tiež zabalíme do švarcvaldskej šunky.
                                                     - 
                                                    5
                                                    
Na masle pražíme z každej strany - celkovo tak 6 minút.
                                                     - 
                                                    6
                                                    
Palacinkové mešce:
1. Urobíme si slané palacinky.
2. Pripravíme hubovú praženicu.
3. Na palacinku dáme lyžicu húb, spojíme do tvaru mešca a previažeme pažítkou, ktorú najprv oblanšírujeme, t. j. ponoríme do horúcej vody a hneď do studenej.
                                                     - 
                                                    7
                                                    
Dobrú chuť.
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




 


Zaslúžených 5 *