Lyžicový koláč s čerešňami a čokoládou

eruska25 - fotkaEruska25, 54 ročná žena, Hlohovec, 9. júna 2017 10:57
Ďalšie jej recepty »

Lyžicový koláč s čerešňami a čokoládouFoto: eruska25

Jednoduchý šťavnatý osviežujúci koláč.

15 min
príprava
20 min
na 180 °C

Suroviny

17 PL
17 PL
8 PL
1 ks
1 ks
9 PL
2 ks
Do toho:
100 g
Poleva:
1 balíček
250 ml
250 ml
Kniha dopredaj

Postup prípravy

  1. 1

    Všetky suroviny vymiešame a vylejeme na pomastený a múkou vysypaný plech. Ja používam veľký plech, aby bol koláčik nízky a plný ovocia. Posypeme vykôstkovanými čerešňami a posekanou čokoládou. Upečieme vo vyhriatej rúre pri 180 st. C 20 minút.

  2. 2

    Počas chladnutia si pripravíme Panna Cottu podľa návodu na obale. Vylejeme na koláč a necháme v chladničke stuhnúť 2 hodiny.

  3. 3

    Nie je čo viac rozpisovať, je to veľmi jednoduché.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist