Kuracie stehná so smotanou fotorecept
Foto: eruska25
Veľmi jednoduchá a rýchla príprava, a pritom výsledok stojí za to.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
25 minút
na 250 °C
na 250 °C
Postup
-
1
Kuracie stehná vykostíme a odstránime kožu. Jednoduchšie, keď kúpime už vykostené.
-
2
Naklepeme ich. Rúru vyhrejeme na 250 st. C.
-
3
Malý pekáč vymastíme olivovým olejom, vložíme stehná a posolíme. Netreba použiť žiadne iné koreniny.
-
4
Zalejeme smotanou.
-
5
Mäsko ponadvihujeme, aby sa smotana dostala všade.
-
6
Pečieme 25 minút. Mäso je mäkké, smotana zhustne na omáčku.
-
7
Počas pečenia si pripravíme prílohu, napr. ryžu, zeleninový šalát alebo niečo podľa svojej chute a môže sa podávať.
:-)
presne takto to nabudúce urobím aj ja ☺
Som rada, že si ten starší recept oprášila a som ešte radšej, že vám chutilo.
Ako? Chutilo?