Bravčové mäso na orechoch a víne fotorecept
Foto: eruska25
Kombinácia mäsa a orechov, zvláštna - ale funguje.
3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na rezance, orechy necháme na polovičky.
-
2
Na oleji mäsko poopekáme, pridáme soľ, korenie a horčicu.
-
3
Podlejeme vodou a dusíme. Pridáme orechy a víno, v ktorom sme rozhabarkovali Maizenu a spolu dusíme do mäkka.
-
4
Nám to chutí s ryžou.
velmi casto kupim a su stare,ani veverky to nezeru.
jak je sposob viet ze su cerstve v hermetickom balicku? ked je ?
Určite že je to lepšie s mletými orechami.Polky orechov to nedodá jedlu žiadnu chuť, akurát by ich môžeme loviť po tanieri. Inak recept až na túto moju výhradu je dobrý.
Proti gustu žiadny dišputát,ale mne to pripadá ako keby si miešala benzín do Mercedesu s benzínom do Trabantu
Súhlasím, mám to v pláne vyskúšať a použijem nato bravčovú panenku
S kešu orechmi som nikdy nevarila, nemám teda skúsenosť s nimi.