Dusené bravčové mäso
Dusené bravčové mäso

Bravčové mäso na orechoch a víne fotorecept

eruska25 - fotkaeruska25, 5. mája 2017
Bravčové mäso na orechoch a víne (fotorecept)
Foto: eruska25

Kombinácia mäsa a orechov, zvláštna - ale funguje.

3
porcie
10 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
1 hrsť
200 ml
2 PL
1 ČL (Maizena)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso nakrájame na rezance, orechy necháme na polovičky.

    Bravčové mäso na orechoch a víne (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Na oleji mäsko poopekáme, pridáme soľ, korenie a horčicu.

    Bravčové mäso na orechoch a víne (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Podlejeme vodou a dusíme. Pridáme orechy a víno, v ktorom sme rozhabarkovali Maizenu a spolu dusíme do mäkka.

    Bravčové mäso na orechoch a víne (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Nám to chutí s ryžou.

    Bravčové mäso na orechoch a víne (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

11 komentárov k receptu
...zaujimavy recept, vyskusam....poznam domacu gruzinsku kuchynu, kde vacsinu jedal pripravovali s orechami, ale mletymi, maso - zeleninu a bola to bašta.....
Rada používam orechy v kombinácii s mäsom.Je to skvelá chuť.Mám tu viac receptov kde som použila orechy s mäsom.Mám iba dobré skúsenosti.Tvoje jedlo musí byť výborné..

Pridaj komentár k receptu: