![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Plnený husací krk na jablkovom čatní
Husací krk opláchneme, očistíme a stiahneme kožu z mäsa – potrebujeme kožu z krku. Kožu...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pirohy s pečeňovo–bryndzovou plnkou
Cesto: Zemiaky deň vopred umyjeme, uvaríme v šupe domäkka a ošúpeme. Na druhý deň ich...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Broskyňa plnená kuracím mäsom
Tento recept nam pripravila moja teta na navšteve a všetkym chutil. Od vtedy ho pripravujem doma...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Polníček s avokádem a sušenými rajčaty
Tahle kombinace nikdy nezklame. Příjemný salát na každou roční i denní dobu.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pikantné bryndzové sushi rolky
Recept bol vytvorený v spolupráci s japonským šéfkuchárom pánom Kazuhitom Kawahirom. Viac si prečítate v tomto článku:...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bratislavské sushi rolky
Recept bol vytvorený v spolupráci s japonským šéfkuchárom pánom Kazuhitom Kawahirom. Viac si prečítate v tomto článku:...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Slaná torta - motorka
Dnes som sa trochu pohrala a dalo mi to zabrať a tu je výsledok. Prvá moja...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tatranská pečená tekvica
Tekvicová sezóna je stále v plnom prúde. Je to výborný antioxidant plný vitamínov a minerálov a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Huspeninka ako žiadna iná
Keď som si hľadala recept na huspeninu, ktorú mám rada, mňam, tak na...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Slaný koláč s klobásou a so zeleninou
Komerčný recept<br /> Ak sa chystáte na výlet alebo exkurziu, tak tu máte tip na ideálnu desiatu:...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Komerčný recept<br /> Časovo nenáročný šalát si obľúbite aj v lete aj v zime, pretože kombinácia tuniak...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Fazuľový hummus
Receptov na humus je nespočetne veľa, tak pridávam aj môj, môžno si ho niekto obľúbi....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Fíkový desert
Mám recept od známého Turka. Zaměnila jsem melasu za dobrý med. Creme fraiche jsem...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bruschetta so sardinkami
Komerčný recept<br /> Spoznajte Stredomorie napríklad pomocou chrumkavej desiaty v podobe opečeného chleba s olivovým olejom, paradajkami...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Marinovaná cvikla s kozím syrom a lieskovcovým krokantom
Marinovaná cvikla: Cviklu zabalíme do alobalu a pečieme v rúre zohriatej na 180 °C asi 30 minút...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Turecké pide
Všetky suroviny na cesto zmiešame. Prikryjeme a necháme kysnúť 30 min. Potom cesto ešte raz...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Smažené sýrové kuličky
Sýr nastrouháme najemno. Z bílků ušleháme tuhý sníh, mírně osolíme a opepříme, a postupně...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pikantný brokolicový šalát s kuracím mäsom
Mám rád zeleninu. No nie len samotnú, keď sa tam mihne kúsok mäsa, tak...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jesenný šalát s konopnými semienkami
V jednoduchosti je krása a to platí aj pri tomto jesennom šaláte. Najväčšiu námahu vám dá...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tekvicovo-jablkové čatní
Čatní je označenie rodiny dochucovacích omáčok, používaných v indickej a juhoázijskej kuchyni. Konzistenciou sa podobá...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Gulášový koláčik
Z múky a masla izbovej teploty vymiešame hmotu, vajíčko rozmiešame, polovicu nalejeme do cesta (druhú...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracie peľmene v paprikášovej omáčke
Omáčka: Posekanú cibuľu, cesnak a potom papriku pokrájanú na malé kocky opečieme na masle. Pridáme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Jesenné špirálky sýtofarebné a chutné
Hokkaido a ďalší spôsob využitia jeho peknej oranžovej farby a gaštanovej chuti. Aj Vám chutí pečená...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hokkaido s brokolicou a so syrom
Potreboval som vyprázdniť chladničku, tak som použil suroviny do hokkaido. Verte, alebo nie ono...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Sadlové pagáčiky s vínom, údeným syrom a kešu orieškami
Asi by som bez roboty nedokázala žiť. Takže už zase túžba po pečení sa objavila a...