Tekvicové halušky so zeleninovým ragú
Daniel Brida a Jozef Čimbora
z hotela Impozant**** vo Valči, 11. októbra 2016
z hotela Impozant**** vo Valči, 11. októbra 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
35 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Tekvicu ošúpeme, upečieme domäkka, vymixujeme pyré, spojíme vajíčkom, krupicou a dochutíme soľou, korením a pažítkou. Vytvarujeme halušky a uvaríme ich v osolenej vode.
- 2
Z červenej cibuľky, jarnej cibuľky, húb a baby mrkvičky urobíme ragú, ktoré dochutíme a zjemníme smotanou. Halušky podávame horúce, preliate hubovým ragú, ochutené sezónnymi bylinkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu