Tekvicové halušky so zeleninovým ragú

Daniel Brida a Jozef Čimbora
z hotela Impozant**** vo Valči, 11. októbra 2016
Tekvicové halušky so zeleninovým ragú
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
35 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1,2 kg
200 g
4 ks
120 g
120 g
200 g
200 g
200 g
 sezónne




Postup

  1. 1

    Tekvicu ošúpeme, upečieme domäkka, vymixujeme pyré, spojíme vajíčkom, krupicou a dochutíme soľou, korením a pažítkou. Vytvarujeme halušky a uvaríme ich v osolenej vode.

  2. 2

    Z červenej cibuľky, jarnej cibuľky, húb a baby mrkvičky urobíme ragú, ktoré dochutíme a zjemníme smotanou. Halušky podávame horúce, preliate hubovým ragú, ochutené sezónnymi bylinkami.

Diskusia k receptu

haji
Mistři se nám nějak rozjeli, další receptík, který je uvěřitelný a proveditelný, houby shitake lehce nahradím žampiony. Jako celek to půjde v pohodě.
1x radost




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia