Ragú z drobov, húb a gaštanov
Jozef Pustulka
šéfkuchár hotela Björnson*** v Demänovskej Doline, 17. novembra 2016
šéfkuchár hotela Björnson*** v Demänovskej Doline, 17. novembra 2016
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
100 minút
príprava
príprava
Suroviny
800 g (žalúdky, srdcia, pečeň) |
|
100 g lesné (mix) |
|
200 g |
|
50 g |
|
150 g |
|
100 g (alebo masť) |
|
|
|
|
|
na podliatie |
|
Postup
-
1
Na oleji opražíme cibuľu dozlatista, pridáme do nej očistené a na kocky nakrájané droby, osolíme, okoreníme a opražíme. Potom pridáme nahrubo nastrúhanú koreňovú zeleninu. Všetko podlejeme, najlepšie vývarom, a necháme dusiť pod pokrievkou.
- 2
Približne 15 minút pred koncom pridáme huby a opečené gaštany a dodusíme domäkka. Môžeme podávať s restovanými alebo pečenými zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu